Eenvoudig, compact en klaar voor een intense stimulatie op elk ogenblik van de dag… het mag duidelijk zijn dat een mini vibrator perfect past in de levenstijl van vele vrouwen en dit omwille van verschillende redenen. Deze kleine vibrators bieden persoonlijk comfort en staat garant voor discretie. Bovendien zijn mini vibrators eenvoudiger op te bergen en zijn ze tegenwoordig ook stiller in gebruik dan hun grote broers en zussen.

Mini vibrators zijn beschikbaar in verschillende vormen en maten en zijn klein genoeg om op te bergen in een handtas of zelfs een klein zakje. Toch boeten ze niet in aan kwaliteit en bieden ze nog steeds die intense stimulatie. Wat wilt u nog meer? Compact, gemakkelijk te vervoeren, uiterst stimulerend en vol leuke verborgen kantjes zijn mini vibrators de ideale partner voor iedere vrouw. Zowel binnen als buiten de slaapkamer.

Shop hier voor jouw mini vibrator

 

Mini vibrators zijn ideaal als voorspel en voor een lichamelijke ontdekkingstocht

Een mini vibrator is een echt hebbeding waarover iedere vrouw zou moeten beschikken. Mini vibrators sturen vibrerende golven naar de clitoris en zorgen zo voor een ongekend hoogtepunt en orgasme. Het is de perfecte manier om zowel uzelf als uw partner op te winden. Deze stimulerende golven zijn ideaal tijdens het voorspel en maken het vrouwelijke orgasme ook veel intenser.

Mini vibrators hebben zovele voordelen dat ze door heel wat dokters en therapeuten wereldwijd worden aangeraden als een speeltje waarmee u uw eigen grenzen en gevoelige plekjes kunt ontdekken en verkennen. Ze zijn de seksspeeltjes bij uitstek om een nieuwe wereld van erotische mogelijkheden te ontdekken!

Shop hier voor jouw mini vibrator
 

Mini vibrators voor rond de hals

Deze krachtige mini vibrators kunnen overal worden meegenomen en ze hoeven zelfs niet in je handtas gestoken te worden. Sommigen kunnen gewoon rond de nek worden gedragen of zelfs in het lichaam worden ingebracht tijdens uw uitstapje. Niemand zal het merken en u kunt de mini vibrator gebruiken wanneer u het wenst.

Shop hier voor jouw mini vibrator
 

Het opwindende karakter van mini vibrators met afstandsbediening

Sommige van de mini vibrators werken ook met afstandsbediening. Dit maakt het erotische spel helemaal te gek. Op deze manier kunt u leuke erotische spelletjes spelen met uw partner. Draag deze mini vibrator met afstandsbediening bijvoorbeeld tijdens een feestje en laat uw partner de vibraties controleren. Hij kan met zijn afstandsbediening kiezen wanneer hij de mini vibrator in uw vagina laat trillen. Het ultieme genotsobject!

Shop hier voor jouw mini vibrator
 

Intens vingeren met de vinger vibrators

Ook leuk is bijvoorbeeld de vinger mini vibrators. Deze vorm van mini vibrators is gemaakt om aan de vinger te bevestigen en zorgt op deze manier voor een wel zeer intense vingerpartij. Vingeren was nog nooit zo heerlijk. U kunt deze vinger vibrator ook gebruiken op andere lichaamsdelen om nog meer opwinding te creëren.

Probeer het zelf uit en ontdek de magische wereld van de mini vibrators!

Shop hier voor jouw mini vibrator


© copyright 2009 Hotplay.nl. Het kopieren van deze tekst is verboden vanwege auteursrechten

© 2009 - 2023 Hotplay | Sexshop voor Speeltjes, Lingerie, Bondage, Vibrator, Buttplug, Latex kleding | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel