De trazan vibrator

De Tarzan vibrator is de populaire naam voor de zogenaamde dubbele, duo of twin vibrator. De tarzan vibrator was een van de eerste vibrators in deze reeks en daarom dat deze vibrators ook wel eens tarzan vibrators genoemd worden. Alle dubbele vibrators of tarzan vibratos werken eigenlijk volgens hetzelfde principe. Ze willen bij de vrouw zowel de binnenkant als de buitenkant, en meer bepaalde de clitoris, stimuleren. Tarzan vibrators doen het allemaal!

Ontdek hier onze kwalitatieve tarzan vibrators
 

Regel de snelheid van uw tarzan vibrator zelf

Het langere gedeelte van de tarzan vibrator is bedoeld voor de eigenlijke penetratie terwijl het kortere gedeelte ideaal is voor de clitorale stimulatie. Meestal zijn de basisonderdelen van een tarzan vibrator ook afzonderlijk van elkaar te roteren, vibreren en in snelheid te regelen. Het penetratiegedeelte van de tarzan vibrators kan over het algemeen hogere snelheden bereiken zodat vaginaal alle erogene zones bewerkt worden. Probeer ook eens, indien de tarzan vibrator flexibel is, om de lange schacht te buigen en te draaien om zo nieuwe stimulaties op te wekken.

Ontdek hier onze kwalitatieve tarzan vibrators
 

Tarzan vibrators zijn een garantie voor hemels genot

Wat betreft het kortere gedeelte van de tarzan vibrators is er meestal ook de mogelijkheid om het vibratieniveau te regelen. De nieuwste modellen bieden zelfs de mogelijkheid om niet alleen het ritme, maar ook de graad van trillingen aan te passen… een volledig nieuwe ervaring! U hoort het goed… met een tarzan vibrator heeft u heel wat mogelijkheden en is genot gegarandeerd!

Ontdek hier onze kwalitatieve tarzan vibrators

© 2009 - 2023 Hotplay | Sexshop voor Speeltjes, Lingerie, Bondage, Vibrator, Buttplug, Latex kleding | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel