Wat is het verschil tussen een anaal glijmiddel en een gewoon glijmiddel?


De anus produceert geen vocht, zoals de vagina dat wel doet, wanneer de vrouw opgewonden is. Het sluimvlies van de anus is ook erg gevoelig. Gebruik daarom altijd voldoende anaal glijmiddel voor en tijdens anale sex.

Anaal glijmiddel heeft de neiging van dikker en rijker te zijn dat de normale, traditionele glijmiddelen. Anaal glijmiddel kan ook voorzien zijn van bestanddelen die een soort van zacht kussen gaan vormen tussen het seksspeeltje en de gevoelige delen van het rectum. Hierdoor blijven de glij eigenschappen langer en beter werken.

Ontspannende anaal glijmiddel

Een ander verschil tussen anaal glijmiddel en gewoon glijmiddel, is dat steeds meer anaal glijmiddelen ook ontspannende bestandsdelen bevatten. Daardoor kan diegene die de anale sex ontvangt beter ontspannen. Bestandsdelen die de anus als het ware een beetje "verdoven"zijn bijvoorbeeld "Jojoba extracten"

Gebruik altijd ruim voldoende anaal glijmiddel

Wees ook niet zuinig op het gebruik van anaal glijmiddel! Breng altijd ruim voldoende anaal glijmiddel aan op de anus én het sexspeeltje of de penis. Denk er ook aan om tijdens de anale sex opnieuw anaal glijmiddel aan te brengen. Zo voorkom je dat het stroef aanvoelt en geniet meer van anale sex.

Hotplay adviseert ook om anaal condooms te gebruiken. Ten eerste voorkom je daarmee enge ziekten als SOA en HIV, maar het maakt de glij eigenschappen nog beter. Voor alle duidelijkheid.... ook bij condooms ruim voldoende anaal glijmiddel gebruiken!

Bijkomend voordeel van het gebruik van anaal condooms is dat de penis of sexspeeltje minder "vies" worden en het de levensduur van je anaal dildo of strap-on dildo langer! Zodat je langer plezier hebt van je sexspeeltjes.

Hotplay apotheek

Alle soorten (ontspannende) anaal glijmiddelen en condooms vindt u in de Hotplay apotheek!

© 2009 - 2023 Hotplay | Sexshop voor Speeltjes, Lingerie, Bondage, Vibrator, Buttplug, Latex kleding | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel