Houd in het achterhoofd dat elke vrouw verschillend is, hoewel 80% van de vrouwelijke bevolking wel iets van clitorale stimulatie nodig heeft en waardeert. Sommige vrouwen verkiezen bijvoorbeeld enkel en alleen externe vibratie, terwijl anderen weer enkel kunnen genieten van interne vibraties en nog anderen pas echt opgewonden geraken van een combinatie van beiden.

Als je het niet zeker weet, vraag het dan gewoon! Als ze zelf niet meteen zeker is naar wat haar voorkeur nu precies uitgaat, dan zouden wij aanraden om met een kleine vibrator te beginnen. Dit zijn tamelijk goedkope, maar veelzijdige seksspeeltjes die voor een uitmuntende vibratie zorgen en die zowel kunnen gebruikt worden op de clitoris als in de vagina. Omdat ze over het algemeen kleiner en compacter zijn, komen ze niet al te intimiderend over en vormen ze de ideale vibrator voor de beginner!

Klik hier om naar onze vibrators te gaan.

© 2009 - 2023 Hotplay | Sexshop voor Speeltjes, Lingerie, Bondage, Vibrator, Buttplug, Latex kleding | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel