Bestelling annuleren

U kunt uw bestelling annuleren. Wij verzoeken u in dat geval om ons zo spoedig mogelijk nadat u de orderbevestiging heeft ontvangen een e-mail te sturen. Ook kunt u antwoorden op onze orderbevestiging met de mededeling dat u de order wenst te annuleren. Wij verzoeken u hierin snel te zijn, omdat wij uw bestellingen meteen in behandeling nemen. U ontvangt per e-mail een bevestiging van uw annulering en wij maken meteen het aankoopbedrag inclusief verzendkosten terug aan u over.

Zodra uw bestelling in ons systeem als "verzonden" staat geregistreerd is het voor ons helaas niet meer mogelijk de verzending tegen te houden. Uiteraard informeren wij u daarover. Maar ook nu is annuleren nog mogelijk! Wij verzoeken u in dat geval uw bestelling bij bezorging te weigeren. U laat uw bestelling ongeopend weer meenemen door de bezorger. Uw bestelling wordt dan automatisch aan ons retour gezonden en het kost u géén verzendkosten! Nadat wij het pakket retour hebben ontvangen, zullen wij het gehele aankoopbedrag binnen 14 dagen aan u terug overmaken, mits u al heeft betaald.

 

Ruilen & retourneren

U heeft bij Hotplay natuurlijk het wettelijke recht (herroepingsrecht) om binnen 14 dagen na ontvangst uw bestelling, zonder opgaaf van redenen, retour te sturen.

Wij verzoeken u het product zoveel als mogelijk in de originele verpakking te retourneren. 

Gedurende deze termijn kunt u datgene met het product doen wat redelijkerwijs nodig is om het product te beoordelen. Het is toegestaan het product uit te proberen zoals u dat ook in een fysieke winkel zou doen. Daarbij kunt u het product uit de verpakking halen, tenzij de verpakking een verzegeling bevat. Heeft u meer gedaan dan nodig was om het product te proberen, dan kunnen wij u daarvoor kosten in rekening brengen. 

De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u, of een door u aangewezen derde anders dan de vervoerder, het product in bezit heeft gekregen. 

Als u in één bestelling meerdere goederen met verschillende levertijden heeft besteld, verstrijkt de herroepingstermijn 14 dagen na de dag waarop u het laatste product of onderdeel heeft ontvangen.

Om gebruikt te maken van uw herroepingsrecht verzoeken wij u om ons een e-mail, al dan niet met inbegrip van het modelformulier, sturen via info@hotplay.nl. Binnen uiterlijk 14 dagen na het sturen van de e-mail dient u de producten terug te sturen

Na ontvangst van uw retour-melding nemen wij contact met u op en krijgt u tevens een retournummer (RMA). Ook krijgt u verdere instructies hoe u uw bestelling dient te retourneren. Ook kunt u gebruik maken van ons herroepingsformulier

Uitsluiting herroepingsrecht

Hygiene-artikelen kunnen echter niet worden geruild of geretourneerd. Het herroepingsrecht is daarom uitgesloten voor artikelen bedoeld om bij gebruik in direct contact met het lichaam te komen.

Let op! De volgende artikelen kunnen om hygiene redenen niet worden geruild/geretourneerd:

- pruiken
- condooms
- artikelen waarvan de sealingzegel is verbroken
- lingerie, bijvoorbeeld strings, slips, body's, shorts, bikini's, catsuits - indien de verpakking is geopend
- panty's en kousen indien de verpakking is geopend
- alle sextoys, bijvoorbeeld vibrators, buttpluggen, dildo's
- glijmiddelen en crèmes

Dit geldt óók wanneer fabrikanten een bijsluiter bijvoegen waarop wordt verzocht om een artikel met ondergoed te passen. Wanneer wij retourzendingen ontvangen die uitgesloten zijn van het herroepingsrecht, worden deze niet door ons vergoed. Indien u deze artikelen weer terug wilt ontvangen, zullen wij eerst verzendkosten bij u in rekening brengen.

Bovengenoemde artikelen kunnen enkel worden geretourneerd, wanneer het artikel defect is. Defecten dienen binnen 30 dagen na ontvangst te worden gemeld via info@hotplay.nl. Na uw defect melding nemen wij contact met u op om voor u het defect naar tevredenheid op te lossen
 

Kosten van retourneren

De kosten van het retourneren zijn tenzij anders overeengekomen (bijvoorbeeld bij defecten) voor uw eigen rekening. Wij schatten dat deze kosten maximaal € 6,95 zullen bedragen. Retourzendingen waarvan de verzendkosten niet of niet geheel zijn voldaan worden niet in behandeling genomen of de verzendkosten worden in mindering gebracht op het terug te betalen aankoopbedrag.
 

Terug betaling

Indien aan de eisen voor het retourneren is voldaan, wordt het aankoopbedrag inclusief de verzendkosten worden zo spoedig mogelijk maar in ieder geval binnen 14 dagen na ontvangst van de retourzending terug betaald op uw bankrekening.

© 2009 - 2024 Hotplay | Sexshop voor Speeltjes, Lingerie, Bondage, Vibrator, Buttplug, Latex kleding | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel