Welke dildo past bij mij?

De dildo is zonder twijfel het meest gewilde en gebruikte sexspeeltje wereldwijd. Het is dan ook perfect geschikt voor vrouwen die zin hebben in sex terwijl hun vriend of man niet in de buurt is.

Anderzijds is een dildo eveneens geschikt voor mannen omdat ze met behulp van dit speeltje kunnen ervaren hoe het voelt om sex te hebben met een andere man. Zonder uit de kast te hoeven komen kunnen homo's op deze manier toch aan een belangrijk deel van hun verlangens voldoen.

Dildo's zijn het meest discrete sexspeeltje op de markt omdat ze geen geluid produceren en ook nog eens kunnen voldoen aan al je sexuele verwachtingen. Een dildo wordt vaak gegeven als een “grappig cadeautje”, maar meer dan eens wordt het speeltje toch eens uitgeprobeerd en vervolgens op regelmatige tijdstippen terug uit de kast gehaald.

Vroeg of laat zal je echter op zoek gaan naar meer variatie en wil je graag weten welke dildo's er allemaal op de markt zijn en wat ze zo speciaal maakt. Als die tijd gekomen is raden we je aan om deze dildo sex gids eens door te lezen!

 

Ultra realistische dildo

De ultra realistische dildo werd in het leven geroepen om de grootte en sensaties na te kunnen bootsen van echte sexuele betrekkingen.

Er zijn twee verschillende type realistische dildo's, namelijk degene die er realistisch uitzien en degene die er zowel realistisch uitzien als echt aanvoelen. Des te realistischer je gaat des te hoger de prijs komt te liggen. Het zal je echter tevreden stellen dat je echt waar krijgt voor je geld!

De meest high end penis dildo sexspeeltjes zien er honderd procent echt uit en zijn vaak nagemaakt naar een penis met een perfecte stevige erectie. Ze worden vaak ook nog eens met de hand afgewerkt en beschilderd. Op deze manier wordt geen enkel detail over het hoofd gezien en een bijzonder hoogwaardig product afgeleverd. Deze ultra realistische penissen worden standaard gemaakt uit een dichte, maar toch wendbaar rubberen materiaal die aanvoelt als een echte penis met de zachte “touch” van echte huid.

Er zijn verder ook dildo's die beschikbaar zijn voor een gemiddelde prijs die er relatief echt uitzien en voelen en ook nog eens voorzien zijn van levensechte details. Ze zijn geschikt voor mensen die toch net niet het op en top realistische uiterlijk verwachten, maar wel een uiterst realistisch gevoel. De meeste realistische dildo's zijn gemaakt van een mix van silicone en rubber of een dichte gel. Deze materialen hebben de mogelijkheid om gesmolten te worden in een vorm exact zoals een realistische penis tijdens een erectie hoort te zijn.


Dildo met ballen

Deze speciale dildo's zijn gemaakt voor vrouwen die een nog intenser en realistischer gevoel willen ervaren en deze makkelijk mee kunnen slepen in hun fantasie.

Stel je met andere woorden bijvoorbeeld voor dat je intense sex beleefd met je partner terwijl zijn ballen tegen je aan slaan. Wel, deze dildo's kunnen dit gevoel perfect tot stand brengen! Ze zijn perfect geschikt voor vrouwen (en mannen) die op deze manier nog meer stimulans willen verkrijgen uit hun sexspeeltjes. Dildo's die voorzien zijn van ballen zijn voor veel vrouwen gemakkelijker in gebruik dan degene zonder ballen. De ballen zijn namelijk doorgaans groot en hard zodat je (of je partner) ze goed stevig kan vastnemen. Dit maakt dat ze uitermate geschikt zijn voor tal van bewegingen en snelle handelingen.

Een ander voordeel aan deze dildo met ballen is het feit dat ze niet volledig ingebracht kunnen worden. Op een bepaald ogenblik komen de ballen namelijk in de weg te zitten zodat je deze niet verder kan inbrengen. Dit zorgt er voor dat je nooit te ver kan gaan en je pijn en andere narigheden kan voorkomen. Het is met deze dildo's met andere woorden mogelijk om zo hard en zo diep te penetreren als je zelf wil zonder dat je bang hoeft te zijn om jezelf pijn te doen.


Dildo zonder ballen

De dildo's zonder ballen zijn het beste geschikt voor vrouwen met kleine handen. Dat maakt het voor hun makkelijker om de dildo stevig vast te kunnen nemen zonder dat er iets in de weg komt te zitten.

Deze dildo's beschikken verder eveneens vaak over randen, vouwen en ribbels die zorgen voor een nog grotere en intensere stimulatie. Als je op zoek bent naar een sexspeeltje waarbij niks je tegen kan houden om snelle en harde penetratie te beleven, dan zijn deze dildo's zonder ballen uiterst geschikt voor jou!

Ze hebben geen ballen en dus ook verder geen zaken die je kunnen hinderen tijdens het penetreren. De verschillende vormen en afmetingen waarin deze dildo's zonder ballen bestaan zijn verder eveneens uitermate geschikt voor anale penetratie. Je kiest op deze manier zelf hoe groot de dildo is en hoe stevig je er mee te keer gaat!

Deze dildo's zonder ballen zijn beschikbaar in tal van verschillende vormen en groottes. Verder bestaan er ook de zogenaamde dubbele zijde dildo's. Deze zijn het meest geschikt voor lesbische koppels, maar kunnen ook gebruikt worden voor anale stimulatie of kinky spelletjes.
Je beschikt over de vrijheid om beide zijden te gebruiken hoe je dat zelf wil!

Dildo's zonder ballen zijn perfect geschikt voor beginners en mensen die geen nood hebben aan een super realistische look. Laat ze verder ook zeker deel uit maken van je fantasie en ervaar welke nieuwe deuren er voor je open zullen gaan!


Gel dildo's

Gel is een veelzijdig materiaal om te gebruiken in sexspeeltjes. Ze zijn sterk en geraffineerd en vormen op deze manier één van de meest erotische en sexy dildo's op de markt.

Gel is een bijzonder comfortabel materiaal en beschikbaar in allerlei vormen en kleuren. Gel dildo's zijn waarschijnlijk de meest populaire dildo's aller tijden. Ze zijn goedkoop, makkelijk in gebruik en bestaan in alle mogelijke vormen en kleuren. Gel is een zeer stevig, toch flexibel materiaal. Deze dildo's zijn perfect geschikt om de spieren van je vagina mee te beïnvloeden en geven een zeer bevredigend gevoel omdat ze in staat zijn om je vagina volledig te vullen en zo een vol gevoel te veroorzaken.

Gel dildo's kunnen echter ook dun zijn. Het is maar net waar jij het meeste zin in hebt en wat je verwacht van een sexspeeltje!

Gel wordt gebruikt in een groot aanbod aan sexspeeltjes, maar een belangrijke toevoeging aan gel dildo's is het feit dat ze naast vaginaal ook anaal ingezet kunnen worden. Eenmaal voorzien van glijmiddel  zal je ze éénvoudig in en uit kunnen bewegen zonder dat het oncomfortabel gaat aanvoelen. Ze zullen verder zorgen voor een uitstekend en uiterst bevredigend orgasme!

Gel dildo's zijn beschikbaar in moderne en  grappige vormen, maar ook in uiterst realistische!


Glazen dildo's

Glazen dildo's zijn waarschijnlijk de meest stijlvolle en elegante dildo's op de markt. Maar zoals te verwachten is hangt aan al dit moois ook een passend prijskaartje vast. Ze zijn nog niet zo duur als sexspeeltjes die gemaakt zijn van de zogenaamde “Cyberskin”, maar liggen toch al snel tussen de 23 en 45 euro. Er komen echter zoveel mooie mogelijkheden mee met glazen dildo's dat u dit prijskaartje al snel vergeet.

Denk hierbij aan de mogelijkheid om beide kanten in te brengen, temperaturen vast te houden en natuurlijk het vlotte en aangename oppervlak van de dildo. De glazen dildo's worden gemaakt van een speciaal glas die beter bestand is tegen barsten en breken dan bij ander glas het geval is. Daarnaast kan je alle glazen dildo's op een veilige manier in de vaatwas stoppen om ze te reinigen. Op vlak van hygiëne is glas dan ook heel éénvoudig te onderhouden. Je kan er voor kiezen om de glazen dildo gewoon af te spoelen, te reinigen met een speeltjesreiniger of grondig te wassen met zeep of zelfs gewoon in de vaatwas te stoppen.

Glazen dildo's kunnen gedurende enkele minuten in de diepvries geplaatst worden om vervolgens te gebruiken als ijsblokjes voor een speciaal sensueel en erotisch gevoel zonder dat je bang hoeft te zijn om alles nat te maken. Je kan er daarnaast natuurlijk ook voor kiezen om de dildo even in de magnetron te stoppen voor een 10 a 15 seconden om zo een ontzettend bevredigend en warm gevoel te kunnen ervaren.

Een ander voordeel aan glazen dildo's is dat ze over het algemeen langs beide zijden ingebracht kunnen worden. Bepaalde dildo's beschikken over een groter gebogen einde die het mogelijk maakt om de dildo op een handige manier stevig vast te kunnen houden. Anders is dit eveneens perfect geschikt om een voller en nog bevredigender gevoel te veroorzaken! Glazen dildo's kunnen naast vaginaal ook anaal gebruikt worden.

Een laatste voordeel aan glazen dildo's is dat je niet noodzakelijk gebruik hoeft te maken van glijmiddel. Wanneer je van jezelf voldoende nat bent zal de dildo makkelijk in en uit bewegen zonder een oncomfortabel gevoel te geven. Mocht je echt glijmiddel willen gebruiken is dat natuurlijk geen probleem.


Grote dildo's

Grote dildo's zijn perfect geschikt voor vrouwen die verlangen naar het gevoel van een volle vagina. Hou je er van dat je schaamlippen aan de kant worden gedrukt door een stevige mannelijke penis en wil je dat gevoel ook ervaren als je partner / man niet bij je in de buurt is?

Dan zijn deze grote dildo's misschien wel iets voor jou!

Dit zijn “de” dildo's die de mannen jaloers maken door hun afmetingen van maar liefst 6 centimeter breed en 30 centimeter lang. Dit maakt samen wel een hele hoop dildo voor maar één vrouw!

Toch, voor vrouwen die de uitdaging aan willen gaan zal deze dildo zeker niet teleurstellen! Deze grote dildo's zijn normaal vrij slap en plooibaar terwijl andere heel hard en stijf zijn om jou te voorzien van een extra stevige penetratie! Wees er zeker van om voldoende glijmiddel te gebruiken en rustig aan te beginnen als je deze grootte nog niet gewoon bent.

Zak vervolgens rustig onderuit en geniet met volle teugen van de extra intense sensaties die veroorzaakt worden door deze extra grote dildo's en dat waar je het, het liefste hebt!

Grote dildo's zijn in principe geschikt voor iedere volwassene als de wil er maar is om te proberen. Ze zullen zo goed als altijd beschikken over een aangepaste kop die het mogelijk maakt om ze vlot en eenvoudig in te brengen.


Dubbele dildo`s

Dubbele dildo's zijn dildo's die, zoals de naam reeds doet vermoeden, beschikken over twee kanten die ingebracht kunnen worden. Ze zijn beschikbaar in tal van verschillende materialen en kunnen aan beide uiteinden een penisvorm hebben, eventueel met nog wat levensechte details erin verwerkt.

Er zijn verder ook dubbele dildo's die niet beschikken over een penisvorm aan allebei de uiteinden, maar gewoon over een vlotte, dunne schacht met twee verschillende kanten. Dubbele dildo's kunnen beweegbaar zijn en de houding blijven aannemen die jij het meest geschikt vindt om jezelf mee te plezieren. Aan de andere kant kunnen ze ook een stuk vaster en minder buigzaam zijn zodat ze steeds terug in vorm springen. De ene is stijf en vast voor een intensere sensatie terwijl de andere beweegbaar en zacht is om éénvoudig mee rond te kunnen bewegen.

In principe hebben dubbele dildo's twee verschillende functies. Je kunt ze namelijk gebruiken om alleen jezelf mee te plezieren bijvoorbeeld door één zijde te houden voor vaginale stimulatie en de andere voor anale of je kan ze gebruiken samen met een partner.

Ze zijn natuurlijk uiterst geschikt voor gebruik tussen twee vrouwen. Beide vrouwen kunnen namelijk  tegelijkertijd de sensatie van penetratie beleven terwijl ze naar elkaar kunnen kijken of met elkaar kunnen spelen.

Ze kunnen echter ook gebruikt worden tussen man en vrouw waarbij de vrouw de dildo in haar vagina neemt en de man gaat voor anale penetratie. Dubbele dildo's zijn de perfecte sexspeeltjes om je fanatasie en verbeelding de vrije loop te laten. Ze zijn perfect geschikt voor koppels die niet bang zijn van een nieuwe positie en het ervaren van nieuwe sensaties.


Dildo's met een zuignap

Dildo's die voorzien zijn van een zuignap maken het mogelijk om ze vast te maken aan stoelen, de vloer of zelfs de hoek van je bad!

De meeste dildo's met een zuignap zijn ook waterbestendig waardoor je ze zelfs mee kan nemen in bad of in de douche. Je kan bijvoorbeeld jezelf lekker verwennen in het bad en juist op het ogenblik dat je het echt niet meer kan houden uit het water springen en de dildo lekker in je vagina laten glijden. Bedenk zelf hoeveel mogelijkheden er voor je open liggen met deze dildo's!

Je kan ze natuurlijk verder ook vastmaken aan de hoek van de keukentafel of waarom niet gewoon de muur?

 

Dildo's met een zuignap maken het je echt mogelijk om je fantasie de vrije loop te laten en alles uit te proberen waar je maar zin in hebt. Deze dildo`s kunnen daarnaast ook uiterst geschikt zijn voor koppels. Ze zijn bijvoorbeeld perfect geschikt voor een trio'tje zonder dat er een andere man aanwezig moet zijn.

Je kan de dildo verder natuurlijk ook gebruiken om je partner te plagen. Waarom zou je bijvoorbeeld niet eens tijdens het penetreren door je man stoppen en op de dildo duiken? Laat hem even kijken hoe je verder geniet en smachten naar een vervolg!

De dildo's met een zuignap zijn meestal heel buigzaam en flexibel om een maximum aan comfort en sensatie tot stand te kunnen brengen. De dildo's zijn beschikbaar in verschillende materialen en vormen. Bepaalde van deze dildo's beschikken bijvoorbeeld over ballen die een nog realistischer geheel vormen. Anderen hebben dan weer clitoris stimulators aan boord en zien er niet bepaald realistisch uit. Het is dus aan jou de keuze wat jij het belangrijkste vindt!


Cyberskin Dildo's

Cyberskin dildo's zijn de meeste realistische dildo's op de markt. Dit zijn “de” dildo's die eruit zien en aanvoelen als een echte penis. Gemaakt van Cyberskin, een zacht en levensecht materiaal, zijn deze dildo's in staat om je dezelfde sensatie te laten voelen als die van penetratie door een echte man.

Hoewel de dildo's behoorlijk duur zijn, zijn ze hun prijs uiteindelijk zeker waard. Wanneer je op zoek bent naar een manier om het realistische gevoel van echte penetratie te beleven, dan zijn deze dildo's het meest geschikt voor jou.

Bepaalde van deze dildo's gaan zelfs zo ver dat ze beschikken over realistische aders die zijn afgetekend op de penis. Ook zijn de testikels waarover deze dildo's beschikken vaak bijzonder gedetailleerd. Let er echter voor op dat niet alle dildo's beschikken over deze testikels. Ze kunnen vaak ook gewoon voorzien zijn van ribbels en gleuven voor een extra comfortabel gevoel.

Cyberskin dildo's zijn een fantastische aankoop en mogen zich zonder enige twijfel een kwaliteitsproduct noemen! Het is echter van groot belang dat je deze sexspeeltjes na gebruik grondig reinigt. Dep ze zorgvuldig droog en plaats ze in een goed verluchte ruimte alvorens ze terug op te bergen. Wanneer je de dildo voor een lange tijd gaat opbergen raden we je aan om deze eerst in te wrijven met talkpoeder of baby poeder. Dit zal er voor zorgen dat het materiaal mooi zacht en vochtig blijft en het opdrogen en bijgevolg kraken van het materiaal helpt te voorkomen.


Rubberen dildo's

Rubberen dildo's zijn de goedkoopste dildo's op de markt. Ze zijn uiterst glad en zullen wanneer ze  voorzien zijn van glijmiddel zeer comfortabel in en uit glijden. Ze zijn zonder enige twijfel absoluut niet de realistische dildo's op de markt, maar staan garant voor hun normale uiterlijk en uiterst comfortabele gevoel.

Rubberen dildo's zijn duurzaam en uiterst geschikt wanneer je naar een sexspeeltje op zoek bent om veelvuldig te gebruiken en misbruiken. Dik, mollig en plooibaar maakt rubber een ontzettend veelzijdig materiaal die beschikbaar is een groot aanbod aan vormen en groottes.

Je hebt eveneens rubberen dildo's die zijn uitgerust met gleuven en ribbels om zo nog meer sensatie te beleven tijdens het gebruik van jou rubberen dildo. Verder  zijn er ook rubberen dildo's te verkrijgen die glad, vlot en toch volkomen stevig zijn. Wanneer je op zoek bent naar een stevige en betrouwbare dildo die weinig onderhoud vereist en mee zal gaan voor een lange tijd zijn deze dildo's zeker iets voor jou!


Dildo's met overdreven eigenschappen!

Deze dildo's beschikken over zoveel gedetailleerde eigenschappen dat ze bijna overdreven genoemd zouden kunnen worden! In de realiteit zijn deze dildo's echter één van de meest erotische op de markt. Ze zijn dan ook in staat om een vrouw een perfect en uiterst intens uniek orgasme te laten beleven.

Dit zijn de dildo's die beschikken over aders die dik zijn en koppen die zo stevig zijn dat je al opgewonden wordt enkel en alleen door er aan te denken!

Deze “overdreven” dildo's zijn beschikbaar in verschillende vormen, groottes en kleuren. Het is bijvoorbeeld mogelijk om een roze overdreven dildo te vinden die is voorzien van levensechte aders en testikels die misschien zelfs nog groter zijn dan in het echte leven!

De dildo`s kunnen gemaakt zijn van tal van verschillende materialen zoals plastiek, maar ook van rubber of gel en alles wat daar nog tussen ligt. Overdreven dildo's hebben hun naam niet alleen te danken aan hun ongelofelijke hoeveelheid details, maar  ook vaak aan hun overdreven lengte. Neem nu de “King Dong” dildo. Deze beschikt over een lengte van maarliefst 32,5 centimeter! Dat is pas overdreven!

Deze overdreven dildo's zijn niet alleen geschikt om een vrouw op een efficiënte en uiterst intense manier tot een hoogtepunt te brengen, maar vormen ook nog eens een uiterst grappig geschenk die de ontvanger niet snel zal vergeten!


Geribbelde dildo's

Geribbelde dildo's zijn uiterst verleidelijke sexspeeltjes! Ze zijn niet alleen bijzonder erotisch, maar ook uiterst sensueel.

Wanneer je de dildo hebt voorzien van glijmiddel en je vervolgens begint met penetreren zullen de ribbels een uiterst intens gevoel veroorzaken op je schaamlippen, de opening van je vagina en alle ribbels en gleuven binnenin je vagina! Geribbelde dildo's zijn spannend en stimulerend!

Hoewel ze bestaan in een groot aanbod aan verschillende materialen zal je geribbelde dildo's doorgaans vinden bestaande uit gel of rubber omdat deze materialen buigzamer zijn dan andere, comfortabel zijn in gebruik en gemakkelijk om in een vorm gesmolten te worden die perfect weet te stimuleren! Geribbelde dildo's zijn doorgaans wel een beetje moeilijker schoon te maken, omdat je natuurlijk ook de ribbels dient te reinigen en er voor dient te zorgen dat er tussen deze ribbels zich geen bacteriën ophopen.

Het wordt omwille van deze reden dan ook aangeraden om steeds gebruik te maken van een speeltjes reiniger of anti-bacteriële zeep en water. Het wordt verder ook aangeraden om tijdens het reinigen goed te schrobben en achteraf de speeltjes goed af te drogen en / of droog te doppen. Zorg er in ieder geval voor dat je dildo zorgvuldig gedroogd is alvorens hem op te bergen.

Geribbelde dildo's bieden een uitermate grote stimulans en zijn ontzettend sensueel. Wanneer je niet weet welke dildo te kiezen en je enkel en alleen op zoek bent naar een dildo om je een onvergetelijk orgasme te bezorgen, dan is deze geribbelde dildo waarschijnlijk iets voor jou!


Ejaculatie Dildo's

Ejaculatie dildo's zijn een uiterst opwindende vorm van dildo's. Deze spuitende speeltjes zijn ontwikkeld om je orgasme naar een nog hoger niveau te tillen!

Ze zijn voornamelijk gemaakt van rubber met daarin een leiding die helemaal tot bovenaan de dildo loopt en via een opening de vloeistof in jou spuit! Wanneer je graag hebt dat je partner in je klaarkomt en dat gevoel wil simuleren is deze dildo de perfecte keuze voor jou! Deze dildo's zijn meestal gebaseerd op het echte uiterlijk van de penis en beschikken meestal ook over builen en ribbels om het genot naar een nog hoger niveau te tillen!

Wat de vloeistof betreft die in je gespoten wordt, we raden je aan hier voorzichtig mee te zijn. Zowel bij anaal als vaginaal gebruik kan bijvoorbeeld suiker namelijk leiden tot infecties. Er zijn daarnaast verschillende goede alternatieven op de markt zoals gewone yogurt gemixt met water of natuurlijk ook enkel en alleen gewoon water. We raden je aan om in ieder geval op te letten met wat je in je vagina of anus spuit door middel van deze dildo's.
Hoe dan ook zijn deze ejaculatie dildo's perfect geschikt voor mensen die een echt realistisch gevoel van klaarkomen willen krijgen, hetzij in de vagina, hetzij in de anus.


Gewervelde dildo's

Gewervelde dildo's zijn gemaakt om er voor zorgen dat ze gebuigd kunnen worden zoals jij dat wilt en die houding vervolgens ook kunnen blijven aanhouden. Deze dildo's zijn perfect geschikt voor vrouwen die graag voor wat afwisseling zorgen tijdens het masturberen en op deze manier tal van verschillende gevoelens op kunnen wekken.

De meeste gewervelde dildo's kunnen op drie verschillende manieren buigen. Je kunt bij deze bijvoorbeeld zowel de basis als het midden als de kop bewegen. Het bewegen van de kop kan bijvoorbeeld gebruikt worden voor het stimuleren van de g-spot. Voor wat je ook kiest, deze gewervelde dildo's zijn perfect geschikt voor de vrouw die graag haar orgasme volledig af wil stellen op haar eisen.

Gewervelde dildo's kunnen zowel realistisch als uniek zijn en al dan niet voorzien zijn van ribbels. Deze dildo's zorgen er met andere woorden voor dat je zelf kiest hoe en waar je wordt verwend. Gewervelde dildo's kunnen verder niet alleen voor vaginale, maar ook voor anale stimulans ingezet worden. Je dient er enkel en alleen voor te zorgen dat je het speeltje goed reinigt alvorens deze in je vagina of anus te stoppen.

© copyright 2009 Hotplay.nl. Het kopieren van deze tekst is verboden vanwege auteursrechten

© 2009 - 2023 Hotplay | Sexshop voor Speeltjes, Lingerie, Bondage, Vibrator, Buttplug, Latex kleding | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel