Penisringen hebben twee meest voorkomende redenen om ze te gebruiken:


1. Controle van de erectie

De penisring werd origineel in het leven geroepen om er voor te zorgen dat de man z`n erectie zou behouden. Het zorgt er namelijk voor dat het bloed niet uit de penis weg kan zodat de erectie kan aanhouden. De zogenaamde erectie ringen worden gebruikt door allerlei mannen. Van mannen die ze gebruiken voor het tot stand houden van hun erectie tot mannen die ze gebruiken om een nog intenser gevoel te beleven en een stevigere penis te hebben. Om de penisring te gebruiken wrijf je deze eerst in met glijmiddel en stop je hem vervolgens over je penis. Glijmiddel zal er voor zorgen dat het materiaal comfortabel blijft aanvoelen en het achteraf makkelijker te verwijderen is. De ring zal meegroeien met je erectie en op deze manier steeds comfortabel blijven aanvoelen. Het wordt aangeraden een dergelijke penisring nooit langer dan 20 minuten te dragen.


2. Verhogen van je sexuele ervaringen

Deze penisring staat bekend onder de naam “love ring” en zorgt er voor dat tijdens het vrijen waarbij deze ring wordt dragen zowel de man als de vrouw intens gestimuleerd worden door de vibraties. Het is een bijzonder populair en veel gebruikt speeltje bij koppels omdat ze makkelijk zijn in gebruik en je er éénmaal omgedaan geen omkijken meer naar hebt. De ring is meestal gemaakt uit gel of silicone en zal eveneens helpen om de erectie te behouden. Toch moet het hier gezegd worden dat de ene love ring al beter is dan de andere in het behouden van een erectie. De penisringen op basis van silicone zijn rekbaarder dan degene die gemaakt zijn van gel. Als je dus op zoek bent naar en het behouden van een erectie en een extra sexuele stimulans, dan raden we je aan te kiezen voor de penisring gemaakt uit gel.


Geparelde penisring

De geparelde penisring is ideaal als het aankomt op het behouden van een erectie. Ze zijn normaal zeer dun en aansluitend wat er voor zorgt dat de erectie zonder probleem behouden blijft. Een groot voordeel van geparelde penisringen tegenover de gewone penisringen is dat ze het mogelijk maken om een klein beetje vloeistof uit de penis te laten ontsnappen. Dit zorgt er voor dat de kans dat je, je penis “verstikt” kleiner wordt. Dit is dan ook meteen de reden waarom we geparelde penisringen aanraden tegenover de gewone rubbere of metalen ringen. Ze zijn immers gewoon een stuk veiliger in gebruik. Let er voor op dat je de ring nooit langer dan 20 minuten achter elkaar aan doet! Soms zijn de parels ook echte losse parels in een rubberen omhulsel terwijl bij andere geparelde penisringen, de parels echt verwerkt zitten in de ring zelf. Wat je kiest is volledig afhankelijk van wat je persoonlijk het lekkerst vindt!


Penisring met testikelriem

Deze penisringen worden vaak overwogen als sexspeeltje voor koppels en zijn meestal voorzien van een clitoris stimulator op de ring. Er zijn twee redenen waarom een penisring zou moeten beschikken over een testikelriem. Als eerste zorgt het er voor dat vroegtijdige zaadlozing wordt voorkomen door druk uit te oefenen op de aders achter de testikels. Ten tweede zorgt de testikelriem er eveneens voor dat de penisring niet kan ronddraaien zodat ook de clitoris stimulator netjes op z`n plaats blijft zitten. Wanneer de testikelriem niet aanwezig zou zijn, zou de zwaartekracht er voor zorgen dat het zwaarste deel van de ring (welke is voorzien van de clitoris stimulator) naar beneden zou vallen. Dat zou er echter voor zorgen dat de clitoris niet meer gestimuleerd wordt en een deel van de functionaliteit van de ring dus verloren gaat. Deze penisringen zijn heel populair omdat ze in staat zijn om drie uiterst interessante aspecten van het sexleven tot stand te brengen. Ze zorgen er namelijk voor dat een erectie behouden blijft, dat vroegtijdige zaadlozing wordt voorkomen en dat de vrouwelijke partner haar clitoris gestimuleerd wordt en dat alles ook nog eens op hetzelfde moment!


Enkele vibrerende penisring

Deze penisring is het meest standaard sexspeeltje voor koppels op de markt. Het is gewoon een ring met een kleine vibrator in die gemaakt is om de clitoris te stimuleren. Deze ring vormt de perfecte manier om de stap te zetten naar het gebruik van sexspeeltjes. De ring ziet er heel gewoon uit en maakt het mogelijk om zelfs de grootste tegenstanders op het vlak van sexspeeltjes te overhalen om het te proberen. Hou er echter rekening mee dat de vibrator in de penisring in de meeste gevallen naar beneden zal vallen. De zwaartekracht zorgt er namelijk voor dat het zwaarste deel van de penisring (dus deze waar de vibrator zich bevindt) naar beneden wordt gedrukt. Op deze manier zal de clitoris van de partner natuurlijk alles behalve goed gestimuleerd worden. Toch zal het in ieder geval voor een aangenaam en stimulerend gevoel blijven zorgen, hetzij dan op andere plaatsen. Geef dit speeltje dus zeker een kans! De enkele vibrerende penisring is perfect geschikt voor koppels die voor het eerst de stap durven te zetten richting een sexspeeltje.


Dubbele vibrerende penisring

Deze penisring beschikt in tegenstelling tot de enkele vibrerende penisring over twee vibrerende kogels. De reden waarom voor twee kogels werd gekozen is het probleem die hierboven werd gesteld. Bij een enkele kogel zal de zwaartekracht er voor zorgen dat deze naar beneden valt zodat de clitoris van de vrouw niet meer wordt gestimuleerd. Deze dubbele vibrerende penisring lost dit probleem simpel op door gebruik te maken van twee vibrerende kogels. De ene zal de clitoris stimuleren terwijl de andere het stimuleren van het perineum op zich zal nemen. Een andere belangrijke eigenschap zijn de sterke vibraties die ontstaan bij het gebruik van deze ring. De ring beschikt over twee vibrerende kogels en dus ook over dubbel zoveel vibrerende kracht als bij de enkele vibrerende penisring! De hele penis zal uiteindelijk vibreren zodat het eigenlijk al een sexspeeltje op zich wordt! Het enige minpunt aan dit speeltje is dat de sterke vibraties er voor kunnen zorgen dat de man te snel klaarkomt. Om dit tegen te gaan kan je tien minuten voor je aan de sex begint je penis behandelen met een licht verdovend middeltje. Er zijn ook condooms op de markt die dit voor je tot stand kunnen brengen. Het zal er voor zorgen dat het gevoel verminderd en de man langer door kan gaan. Deze krachtige sexspeeltjes zijn uitermate geschikt voor koppels die een heerlijke nacht willen beleven en een ongelofelijk genot willen ervaren tijdens sex.


Lasso Ring

De lasso ring is een innovatieve ring die is gebaseerd op de Oosterse ring van eeuwen geleden. Het is de bedoeling om de “lasso” over de penis of over de penis en testikels te schuiven om deze vervolgens aan te spannen. Het zijn penisringen die volledig instelbaar zijn en te gebruiken zijn door iedere man. Het feit dat ze juist iedereen passen, ongeacht wat je maat is maakt deze sexspeeltjes bijzonder populair. De veelzijdigheid van deze ring laat het daarnaast eveneens toe om ze te gebruiken rond enkel de penis of zowel rond de penis als de testikels. Het zorgt er voor dat het geheel groter lijkt door de manier waarop het wordt vastgehouden. De bengelende riemen zorgen bij de man tijdens sex of masturbatie voor een extra stimulans. Ze zijn makkelijk in gebruik en snel om los te laten. Je kan op ieder ogenblik aan de “parel” trekken om bijvoorbeeld tijdens het klaarkomen het spuiten nog sterker te maken. Zorg er echter wel voor dat je, wanneer je dit doet geen haar mee trekt uit je intieme zone. Dit kan zorgen voor een uiterst onaangenaam gevoel!


Penisring met vagina stimulators

Deze ring is eigenlijk een afgevlakte gelvorm die over de penis glijdt. Dit maakt het een bijzonder interessant sexspeeltje voor koppels! Door de platte vorm van de penisring zorgt hij er bij iedere stoot voor dat de schaamlippen extra gestimuleerd worden. Het maakt van je penis als het ware een sexspeeltje op zich! Deze penisringen zijn niet geschikt om in te zetten voor het behouden van een erectie. De ringen zijn geheel verschillend in vergelijking met de andere penisringen en staan garant voor een heel exclusieve ervaring. Ze zorgen namelijk voor het stimuleren van de volledige vagina en niet enkel de clitoris. Deze penisring is perfect geschikt voor koppels die allebei een intens genot willen beleven en waarbij de vrouw kan genieten van een extra stimulans over haar volledige vagina.


Penis steun

Dit speeltje staat ook bekend als de “penis kooi”. Dit speeltje is namelijk in staat om volledige ondersteuning te geven tijdens een erectie. Hij is uitermate geschikt voor mannen die hulp nodig hebben bij het behouden van hun erectie omdat het speeltje de hele oppervlakte van de penis onder handen neemt en niet één enkel plekje zoals de gewone penisring doet. Deze speeltjes worden voornamelijk gemaakt uit gel die in tegenstelling tot rubber zich veel beter aan zou kunnen passen aan de vorm van de penis en aanzienlijk comfortabeler zou zijn tijdens het gebruik. In bepaalde gevallen beschikt deze penis steun eveneens over een kleine vibrator. Deze moet zorgen voor een grotere stimulatie. De penis steun is een populair sexspeeltje omdat het bij de man de zorgen wegneemt over het al dan niet kunnen blijven behouden van een stevige erectie en de vrouw tevreden stelt door de penis van haar partner hard te houden. Een andere situatie waarin deze penis steun gebruikt kan worden is wanneer de penis van de man te groot is om op een comfortabele manier bij de vrouw naar binnen te kunnen dringen. Door het dragen van de penis steun zal het in te brengen gedeelte namelijk verkleinen waardoor het comfortabeler aan zal voelen.


Lederen penisring

Traditioneel gezien is de lederen penisring er in twee verschillende vormen. Als eerste is er de uitgave met een velcroafsluiting terwijl de andere beschikt over de zogenaamde “snap closure”. De velcroafsluiting is meer preciezer omdat je in staat bent het in te stellen zoals jij dat wenst. De snap closure ziet er esthetisch gezien dan weer echter een stuk beter uit. Het leer wordt eigenlijk en alleen gebruik om de penis er beter uit te laten zien en toegegeven dat doet het ook! De penis ziet er namelijk een heel stuk steviger uit. Precies een waakhond met een lederen halsband! In sommige gevallen beschikt een lederen penisring ook over bijvoorbeeld metalen nagels. Ze hebben enkel een visuele functie en hebben geen directe invloed om de stimulans die gepaard gaat met het gebruik van deze penisring. Deze penisringen zijn gemaakt om zowel rond de penis als de penis en testikels geplaatst te kunnen worden. Voor wat je kiest is helemaal afhankelijk van je persoonlijke smaak. Wanneer je besluit het ook rond de testikels te binden zal het geheel wel groter blijken dan normaal het geval is.


Penis en bal verdeler

Het doel van dit speciale speeltje is om niet alleen de testikels van elkaar af te zonderen, maar ook de testikels van de penis. Door druk te zetten op de meest gevoelige plekjes van de man zal het zorgen voor een bijzonder intens orgasme waarbij ook de ejaculatie aanzienlijk sterker zal zijn. Het kan er verder ook voor zorgen dat vroegtijdige zaadlozing wordt voorkomen door druk te zetten op enkele specifieke aders van de penis en achter de testikels. Er zijn een aantal variaties beschikbaar op vlak van deze penis en bal verdelers. Het meest voorkomede sexspeeltje in deze vorm is volledig gemaakt uit leer en rubber met een “snap closed” systeem die voorzien is van metalen snaps. De tweede variant beschikt over een metalen ring die past over de volledige lengte van de penis en zich rond de testikels kan sluiten. Laatst vernoemde zorgt voor een contrast tussen het warme leder en het koude metaal. Veel mannen genieten van dit gevoel. Laat je niet afschrikken door het uiterlijk van deze ringen. Ze vormen een grote aanvulling op je sexleven en zullen de intensiteit van het orgasme zonder enige twijfel aanzienlijk versterken!

© copyright 2009 Hotplay.nl. Het kopieren van deze tekst is verboden vanwege auteursrechten

© 2009 - 2023 Hotplay | Sexshop voor Speeltjes, Lingerie, Bondage, Vibrator, Buttplug, Latex kleding | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel