Welk anale speeltje past bij mij?

Je hebt interesse in anale sexspeeltjes!

Hotplay helpt je graag bij het maken van een keuze in de vele anale sexspeeltjes.

Anale sextoys zijn heerlijk om te gebruiken tijdens het mastuberen of tijdens de sex met je partner. Draag ze (stiekem) overdag of gebruik ze alleen bij het voorspel. De enige grens aan de mogelijkheden van anale sexspeeltjes is jouw fantasie! Laat je daarom gaan en ontdek het genot dat anale sex kan geven!

De grootte van de anale speeltje

Heel belangrijk bij de keuze van een anaal speeltje is de lengte, maar vooral de dikte van het sexspeeltje.

Het is heel verleidelijk om meteen grootte en dikke speeltjes te kijken. Deze prikkelen nu eenmaal de fantasie van velen.

Maar als je weinig of zelfs géén ervaring hebt met anale sex is het aan te raden om te beginnen met kleine en dunne anaal speeltjes. Kies bijvoorbeeld voor een anaal speeltje met een diameter van 1 centimeter tot maximaal 3 centimeter. Als je deze dikte gewend bent kun je voor dikkere anaal speeltjes gaan.

Er zijn ook sets te verkrijgen waarin je het anaal sexspeeltje in 3 opeenvolgende maten krijgt. Deze noemen we ook wel training sets. En ook voor anale sex geldt: oefining baart kunst!

Heb je weinig tijd en wil je meteen kijken wat we voor jou allemaal in huis hebben?!!! Klik dan hier voor buttpluggen, anale dildo of anale vibrators en koop jouw favoriete speeltje.

 

Wil je meer lezen over anale speeltjes? lees dan hieronder onze handleiding

Anale sexspeeltjes handleiding

Hoe kies je een anaal sexspeeltje of buttplug? Denk aan wat je zelf graag zou hebben, iets lichts, iets bots of iets vibrerend misschien? Lees de verschillende omschrijvingen per categorie om de verschillende mogelijkheden op vlak van anale sexspeeltjes te begrijpen en om een beter idee te krijgen over welk speeltje nu exact geschikt is voor jou!

Verschillende anale sexspeeltjes zijn:

Butt plugs:

Het meest voorkomende anale sexspeeltje is de zogenaamde butt plug. Deze beschikken over een éénvoudig design bestaande uit een platte basis, een dunne bodem en een kegelvormige schacht. Deze regelmatig en wijd gebruikte sexspeeltjes hebben als functie om ruimte in de anus op te vullen waardoor bij een vrouw de innerlijke vaginale ruimte kleiner wordt en bij de man een extra stimulans geeft op de prostaat. Het resultaat van dit prachtige speeltje is een aanzienlijk groter genot voor zowel mannen als vrouwen!

De meeste mensen die beginnen met het gebruiken van anale sexspeeltjes, beginnen met een butt plug. De reden hiervoor is vaak terug te vinden in het makkelijk en “handenvrij” gebruik er van.
Butt plugs zijn in ieder geval niet bedoelt om mee te bewegen. Ze hebben dus vooral als functie om ingebracht te worden tijdens het vrijen en op deze plaats te blijven zitten tot het liefdesspel is afgelopen. Veel mensen maken ook gebruik van een butt plug tijdens het masturberen, vanwege de aanzienlijke toename van genot en het intenser beleven van een orgasme.

Beginners maken meestal gebruik van een kleine butt plug. Wanneer je anus deze kleine vorm gewoon is kan je er voor kiezen om op een comfortabele manier over te schakelen op een groter exemplaar. We raden je aan om jezelf op te werken naar een medium butt plug omdat de sexuele voordelen bij deze grootte echt bijzonder zijn. Butt plugs zijn uitermate geschikt voor mannen en vrouwen die op zoek zijn naar nog meer opwinding tijdens masturbatie, voorspel of sex. Butt plugs zijn perfect voor iedereen en vormen dankzij zijn comfortabel gebruik en schitterende voordelen een hoogst aan te raden aanvulling op uw sexleven. Wanneer je graag wil weten hoe deze butt plugs te gebruiken, wees er dan zeker van dat je deze gedetailleerde handleiding leest. Deze is voorzien van handige tips en advies om het beste uit jou butt plug te halen!


Curved butt plugs:

Curved (gebogen) butt plugs voegen een geheel nieuw gevoel toe in vergelijking met de standaard butt plugs. Het is de bedoeling dat het gebogen stuk van de butt plug wordt ingebracht zodat deze naar voor wijst, meerbepaald naar de navel dus.

Voor mannen veroorzaakt dit een directe stimulans van de prostaat die er voor zorgt dat orgasmes
nog intenser worden.

Voor vrouwen zorgt deze gebogen butt plug er voor dat de g-spot aanzienlijk meer gestimuleerd wordt tijdens het penetreren. Zowel bij het inbrengen van de penis als van een sexspeeltje zorgt deze butt plug er voor dat wat er ingebracht wordt verplicht is om over de g-spot te wrijven. Dit brengt een extreme stimulans mee waardoor beide partners een veel intenser gevoel ervaren. De gebogen butt plugs zijn er in een uitgebreid aanbod aan materialen en vormen.

Wanneer je gebruik maakt van een gebogen butt plug, welke bestaat uit een vast materiaal als rubber kan het bij het eerste gebruik een beetje vreemd aanvoelen. Dit komt doordat het materiaal echt tegen de rectale wand drukt. Na een paar keer deze butt plug te hebben gebruikt zal dit vreemde gevoel verdwijnen en plaats maken voor een extreme vorm van genot. Koppels die gebruik maken van een gebogen butt plug hebben al laten weten niks anders meer te willen vanwege het intense gevoel tijdens het klaarkomen. Des te meer de curve gebogen is hoe beter. Gebogen butt plugs die bestaan uit gel hebben de reputatie de vorm aan te kunnen nemen van het rectum. Bij gebruik van deze butt plugs is het ook bekend dat ze wendbaarder zijn en dus minder druk op de rectale wand veroorzaken. Deze gel butt plugs worden aangeraden aan mensen die kennis willen maken en vertrouwd willen raken aan deze vorm van anale stimulans.

Gebogen butt plugs zijn dus aan te raden voor mannen en vrouwen die een nog intenser orgasme willen beleven, meer sensatie willen tijdens de sex en het masturberen en voor avontuurlijke mensen die er geen probleem mee hebben om hun sexuele grenzen te verkennen en indien mogelijk ook te verleggen.


Vibrerende butt plugs:

Er kan helemaal niets op tegen de vibrerende butt plugs. Het aanbod van deze butt plugs is zeer uitgebreid en ze zijn dan ook verkrijgbaar in tal van groottes en vormen. Er bestaan vibrerende butt plugs die geschikt zijn voor iedereen! Het gevoel die je krijgt tijdens het vibreren van dit sexspeeltje in je anus is niet vergelijkbaar met enig ander gevoel. Het rectum is voorzien van extra gevoelige zenuwuiteinden die direct gelinkt worden aan sexueel genot. Denk in ieder geval niet dat deze vibrerende butt plugs enkel en alleen geschikt zijn voor gebruik tijdens sex, ze zijn nameijk ook perfect te gebruiken tijdens het masturberen!

Vibrerende butt plugs maken gebruik van hetzelfde principe als de gewone butt plugs. Ze zijn ontwikkeld om ingebracht te worden en daarna gewoon op hun plaats te blijven zitten zonder dat er verder nog naar omgekeken dient te worden. De verschillende vorm van vibrerende butt plugs beschikken elk over hun eigen voordelen.

Zo is er bijvoorbeeld de draadloze vibrerende butt plug.
Deze is schitterend om te gebruiken tijdens sex, je kan er makkelijk mee veranderen van positie en hebt hierbij geen handen nodig zodat je makkelijk verder kan gaan met de gewone sexuele handelingen of het voorspel. Je wordt hierbij natuurlijk niet gehinderd door draden of andere zaken die de pret kunnen bederven.


Een andere vibrerende butt plug is de zogenaamde “multi speed vibrating butt plug”, welke is voorzien van een gescheiden batterij pack. Deze is minder geschikt om te gebruiken tijdens sex doordat er een kabel verbonden is tussen de butt plug en de batterij pack. Deze zorgt er voor dat de butt plug makkelijk uitgetrokken kan worden wanneer je van positie verandert. Wanneer je tijdens de sex er voor kiest om van hetzelfde standje gebruik te blijven maken kan je deze butt plug natuurlijk wel gewoon gebruiken. Er zijn vibrerende butt plugs die geschikt zijn voor mannen en voor vrouwen.
Het grootste voordeel van deze “multi speed vibrating butt plugs” is dat je, zoals de naam reeds doet vermoeden in staat bent om de snelheid te beïnvloeden wanneer je dat wenst. Probeer dit – zet de butt plug op laag en gebruik een mastrubator of vibrator op een lage stand. Langzame penetratie met de penis is natuurlijk ook gewoon mogelijk. Wanneer je dichter bij je orgasme komt zet je de vibrator en de butt plug een standje hoger. Wanneer je bijna klaar komt zet je de beide standen op maximum waarna je een geheel nieuwe en onvergetelijke sensatie staat te wachten! Je bekomt op deze manier zonder enige twijfel één van de sterkst mogelijke orgames!

De vibrerende butt plug is uitermate geschikt voor iedereen die nog meer sensatie wil tijdens het vrijen of masturberen, nog intensere orgames wil beleven en ten slotte sex of masturberen op een avontuurlijke manier wil beleven. Het is makkelijk en heel aangenaam in gebruik. Iedereen zou deze vibrerende butt plugs zonder twijfel eens moeten proberen. Je zal nauwelijks kunnen geloven dat de sensatie die je voelt werkelijkheid is!


Anale parels:

Anale parels worden reeds sinds lange tijd gebruikt en zijn dan ook enorm bekend in de wereld van de sexspeeltjes. Het doel van deze parels is om ze uit te trekken op hetzelfde ogenblik dat je klaarkomt. Dit zorgt voor een extreem gevoel voor zowel man als vrouw.
 

Gedurende een orgasme trekken de spieren herhaaldelijk samen. Het trekken aan de anale parels tijdens deze samentrekking zorgt er voor dat er een geheel verschillend gevoel ontstaat dan deze die je gewoon bent. Dit gevoel wordt veroorzaakt door de twee verschillende vormen van samentrekken die je orgasme niet alleen een stuk intenser maken, maar het ook nog eens aanzienlijk verlengt. Veel mensen aarzelen om anale parels te gebruiken vanwege het feit dat ze geen al te best imago hebben. Er wordt vaak gezegd dat ze niet bepaald hygiënisch zijn en als we eerlijk willen zijn dan geven we toe dat dit soms inderdaad het geval is. Een groot deel van het onhygiënische aspect kan echter worden verholpen door voor het inbrengen van deze parels een anale douche te nemen.

Hierdoor wordt de anus schoongemaakt en worden genante momenten tijdens de seks voorkomen. Een andere mogelijkheid is natuurlijk om een douche te combineren met het gebruik van anale parels. Anderzijds is het eveneens mogelijk om de parels te gebruiken op basis van gel of silicone die gemakkelijk afwasbaar zijn.
Er zijn verschillende vormen van anale parels. Zo bestaan er plastieken parels op een nylon koord en gelparels op een geleivorm. De laatste kunnen we echter beter aanzien als een bolvormige bundel dan als echte parels. De plastieken parels aan een nylon koord geven een meer specifieke sensatie vanwege het verschil in vorm tussen de parels en de koord. De gelparels geven een vlottere en zachtere sensatie die te wijten is aan de vlotte textuur van de gel. Alles bij elkaar gezien kunnen we stellen dat de plastieken parels meer sensatie geven terwijl de gelparels gemakkelijker zijn in gebruik. Wie voor de eerste keer gebruik wil maken van anale parels kiest best voor de gelparels.
Plastieke anale parels zijn dan weer beter voor de gevorderde gebruiker.


Anale parels worden aangeraden aan mannen en vrouwen die hun orgasme nog intenser willen beleven. Een ander verschil tussen de plastieke anale parels en de gelparels is dat je bij plastieke parels meer bewegingsvrijheid hebt tijdens het vrijen. Dit zorgt er voor dat je verschillende posities kan uitproberen. Je stopt de parels in je anus en ze blijven erin zitten tot je klaar komt. Het enige die uit de anus hangt is dan het “touwtje” om aan te trekken.
Wanneer je gebruik maakt van gelparels blijft een deel van de parels uit je anus hangen. Het geheel meet doorgaans tussen de 14 en 24 centimeter. Het is echter mogelijk om slechts ongeveer 10 centimeter in te brengen. Het zal dus aanzienlijk moeilijker zijn om op deze manier vrij te bewegen en te veranderen van positie. Wanneer je wil leren hoe anale parels goed te gebruiken raden we je aan om de informatieve instructies na te lezen. Deze bevatten tips om het maximum uit de parels te halen en dus ook uit je sexuele beleving!


Vibrerende anale parels

Deze vibrerende anale parels zijn in principe niet meer dan een trillende stok met een bolvormige schacht. Ze zijn vergelijkbaar met de gelparels. Alleen beschikt de bolvormige schacht hierbij over een vibrerende basis aan de buitenkant, die een tintelende sensatie geeft aan uw achterzijde. Dit veroorzaakt een subtiel en discreet genoegen. Een ander design van deze anale parels heeft een vibrerende top. Dit veroorzaakt een ander gevoel van genot doordat de top tot diep in de anus kan vibreren en het tintelende gevoel dus veel dieper gaat.

De zeer unieke, trillende anale parels met een geconcentreerd trillend uiteinde vormen een prachtige toevoeging aan uw sexuele betrekkingen of tijdens het masturberen. Vibrerende anale parels zijn echter niet geschikt om te gebruiken wanneer je van plan bent om verschillende standjes of posities uit te proberen. De reden hiervoor is dat een deel van de parels uit de anus hangen. De vibrerende anale parels zijn dan ook niet bedoelt om volledig in te brengen. Het beste geheim met betrekking tot vibrerende anale parels is om ze in te brengen tijdens het ontvangen van orale sex. Je moet er natuurlijk wel voor recht staan, maar het zal een zeer grote invloed hebben op je orgasme en deze een flink stuk intenser maken. Vibrerende anale parels vormen in ieder geval eveneens een schitterende uitvinding voor kinky koppels!


Een andere manier om trillende anale parels te gebruiken is tijdens het masturberen. De werking ervan is tijdens het klaarkomen exact hetzelfde als bij gewone anale parels. Vibrerende anale parels zijn het best geschikt voor kinky koppels en mannen en vrouwen die op zoek zijn naar een extra sensatie om de routine uit de sex of masturbatie te halen.


Anale sexspeeltjes op basis van gel

Anale sexspeeltjes op basis van gel veroorzaken een opvullend en sensationeel gevoel in de anus. Ze zijn bijzonder comfortabel in gebruik en worden in eerste instantie aangeraden voor iedereen die kennis wil maken met de verschillende groottes en vormen waarin ze bestaan. Gel maakt het mogelijk om gesmolten te worden in tal van vormen en groottes. Omwille van deze reden vormen ze dan ook een perfecte mogelijkheid voor wie voor het eerst kennis wil maken met anale sexspeeltjes. Ze zijn namelijk uitermate geschikt om uit te proberen welke vormen en groottes het prettigst aanvoelen in jou anus. De gel waarvan deze anale sexspeeltjes gemaakt worden is vrij soepel en vast, maar niet te buigzaam omdat het anders niet mogelijk is om deze in te brengen! Anale sexspeeltjes op basis van gel vormen een perfecte aanvulling op je sexleven omdat je bij het gebruik er van ontelbaar veel mogelijkheden hebt om er mee te experimenteren.
Je kan het anale speelgoedje gewoon dragen als een butt plug. Het is gemaakt om tijdens sexuele handelingen op z`n plaats te blijven zitten. Je kan ze in en uit bewegen zoals gebeurt bij een sexuele handeling, je kan ze ronddraaien in grote cirkels of korte bewegingen om zo een exotisch gevoel tot stand te brengen. Dankzij het overweldigende comfort beschikken anale sexspeeltjes op basis van gel over ontzettend veel mogelijkheden om sexueel plezier te beleven.

Deze anale sexspeeltjes zijn uiterst geschikt voor koppels omdat je er echt mee kan spelen. Anale sexspeeltjes op basis van gel zijn verder eveneens geschikt voor koppels die willen experimenteren en spelen. Wanneer je liefdesleven een beetje voorspelbaar of regelmatig wordt kan de introductie van één van deze speeltjes opnieuw voor een vonk in je sexleven zorgen.
Anale sexspeeltjes op basis van gel zijn eveneens perfect geschikt voor masturbatie. Gebruik ze als anale stop en stop ze in gedurende de masturbatie voor een gevuld gevoel en een beter orgasme. Ze zijn perfect geschikt voor zowel de beginner als de gevorderde. Er bestaat een anaal sexspeeltje op basis van gel die voldoet aan iedereens behoeftes. Dit kan verwezenlijkt worden door het feit dat er een bijzonder groot aanbod bestaat in afmetingen en vormen.


Op te blazen anale sexspeeltjes

Deze unieke sexspeeltjes worden ingebracht als normale anale stops om vervolgens opgeblazen te worden en op deze manier de anus groter te maken. Hierdoor wordt druk en een opvullend gevoel tot stand gebracht. Ze zijn bedoelt om de drang naar een volle anus en het daarbij horende gevoel te verwezenlijken zonder het risico te nemen om de anale opening te beschadigen.

De sensatie die je voelt bij het gebruik van een op te blazen anaal sexspeeltje is geheel verschillend dan bij andere sexspeeltjes. Exotisch en kinky is de beste manier om het gevoel die je ervaart te beschrijven. Deze “inflating anal toys” zijn uitermate geschikt voor zowel mannen als vrouwen. Blaas ze éénmaal ingebracht op tot de grootte die voor jou het beste en meest comfortabel aanvoelt en ervaar een bijzonder extreem gevoel tijdens sex!

Bij vrouwen zorgt het gebruik van dit speeltje er voor dat de vagina kleiner wordt waardoor sex opnieuw aanvoelt zoals de eerste keer! Het zorgt voor een grotere stimulans van de g-spot en maakt de vagina kleiner waardoor een nog intensere ervaring ontstaat! Bij mannen zorgt het voor een stimulans van de prostaat en voor een druk die het orgasme aanzienlijk sterker en intenser maakt!
Deze “inflating butt plugs” kunnen gedragen worden tijdens sex, maar kunnen ook gebruikt worden tijdens het masturberen.


De meeste op te blazen anale speeltjes kunnen eveneens vibreren. De vibrerende sensatie die hierbij veroorzaakt wordt is niet dezelfde als deze bij andere anale speeltjes omdat het vibrerende mechanisme zich in de stevige kern bevindt. Wanneer het speeltje wordt opgeblazen worden de vibraties als het ware weergalmd en resoneren deze verschillend binnen de anus waardoor een meer tintelend gevoel ontstaat over de hele lengte van het anale speeltje. Dit is zonder enige twijfel een uiterst opwindend en niet te evenaren gevoel!
De op te blazen anale sexspeeltjes zijn beschikbaar in verschillende vormen en groottes, maar houden allemaal rekening met hetzelfde principe. Ze bestaan namelijk stuk voor stuk uit een stevige kern met een latex omhulsel die uit kan breiden. Er wordt gebruik gemaakt van latex omdat het zeer elastisch is en op een veilige manier kan opgeblazen worden door middel van de handpomp. De snelle vrijlatingsklep die zich eveneens op de handpomp bevindt zorgt er voor dat het eveneens snel en veilig terug gelost kan worden.
Latex is verder natuurlijk ook gewoon een heel aangename materie die zorgt voor een uiterst  comfortabel gevoel omdat het zich weet aan te passen aan de vouwen en krommen in uw rectum.
Je hoeft je in ieder geval geen zorgen te maken over het mogelijk ontploffen van de ballon in uw anus. Je bent namelijk niet in staat om de ballon zo ver op te blazen gezien de smalle diameter van de anus. Deze is namelijk aanzienlijk smaller dan de maximum diameter van het op te blazen anale sexspeeltje.
Bepaalde anale opblaasbare sexspeeltjes blazen slechts een boluiteinde op. Dit speeltje zorgt voor een diepe sensatie omdat het er voor zorgt dat je een stimulans krijgt over de hele lengte waar het speeltje wordt ingebracht. Andere types blazen zichzelf dan weer op nabij de ingang wat zorgt voor (nog) meer druk. We raden je aan om ze allebei uit te proberen, daar ze allebei een compleet ander gevoel vertegenwoordigen. Deze op te blazen anale sexspeeltjes zijn het beste geschikt voor mannen en vrouwen die het gevoel willen krijgen van een volle anus zonder hiervoor de anale opening uit te moeten rekken of het niet comfortabel vinden om een grote “butt plug” in te stoppen.


Vibrerend anaal sexspeelgoed

Bepaalde vibrerende anale speelgoedjes zijn in principe niet meer dan dunne sondes die bedoelt zijn voor anale exploratie. Ander trillend anaal speelgoed beschikt dan weer over een bolvormige vorm die doet denken aan de torpedo vorm. De meeste speeltjes beschikken in ieder geval over een dunne schacht die er voor zorgt dat er tijdens het uitvoeren van bewegingen geen anale schade kan ontstaan. Dit is meteen het grote verschil tussen dit vibrerend anaal speelgoed en de eerder vernoemde anale sexspeeltjes. De “vibrating butt plugs” zijn bedoelt om eens ingebracht op hun plaats te blijven zitten terwijl de vibrerende anale parels bedoelt zijn om ze uit te trekken op het ogenblik dat je een orgasme beleeft. Deze vibrerende anale speeltjes zijn gemaakt om echt mee te spelen tijdens het vrijen of masturberen.
Ze zijn het beste geschikt voor avontuurlijke koppels. Er bestaat geen betere manier om eens lekker kinky te doen dan je partner te vragen voorover te buigen en zo met zijn of haar anus te spelen. Probeer tijdens het spelen met dit anale speelgoed je partner oraal te bevredigen of af te trekken of te vingeren. Experimenteer daarnaast ook eens met de verschillende vibratie standen en plaag je partner met verschillende bewegingen.
Vibrerende anale sexspeeltjes zijn niet altijd gemaakt om te dragen tijdens sex. Ze worden in bepaalde gevallen specifiek ontworpen om deel uit te maken van het voorspel of zelfs gewoon om je sexuele grenzen te verkennen. Vibrerend anaal speelgoed is het meest geschikt voor koppels die alle andere vormen van anaal plezier reeds hebben uitgeprobeerd en op zoek zijn naar een ander gevoel van genot tijdens het vrijen. Deze vibrerende anale sexspeeltjes zullen er in ieder geval voor zorgen dat er opnieuw een geheel nieuwe invloed gegeven kan worden aan het voorspel en dat je sexuele grenzen opnieuw verlegd zullen worden.


Anale vibrators

Anale vibrators veroorzaken nog meer sensatie tijdens betrekkingen of tijdens het masturberen. Ze zijn meestal geribbeld of voorzien van andere vormveranderingen in de textuur. Deze vibrators masseren de wand van de prostaat van de man en geven een extra intens gevoel bij het masseren van de anale of vaginale wand bij de vrouw. Bij een man zorgt niet alleen het vibreren voor een verhoogd gevoel van genot, maar ook de speciale textuur waarover de vibrators beschikken. Ze staan er namelijk mede voor in dat de man een nog intenser orgasme krijgt die voor nog meer voldoening zal zorgen.

Voor vrouwen voorzien deze vibrators van een zelfde gevoel van genot. Ze maken het echter mogelijk om naast de anale wand ook de vaginale wand te stimuleren. Wanneer een vrouw betrekkingen heeft met een man of met een ander sexspeeltje zullen de ingebrachte vibraties vanuit het anale opzicht haar een orgasme bezorgen die niet te vergelijken valt met deze die tot stand komt bij gewone vaginale penetratie.
Anale vibrators zullen meer dan waarschijnlijk nooit bijzonder dik worden gezien de anus een smal en teder gebied is die tegen niet zoveel bestand is. Wanneer je meer ervaring op anaal vlak begint op te bouwen zul je in staat zijn om grotere zaken in te brengen. In tegenstelling tot de gewone vrouwelijke vibrator zal de anale vibrator niet zoveel genot bijbrengen door z`n grootte. Het zal er echter wel voor zorgen dat de ontvanger een intens gevoel ontvangt doordat de vibraties zich verspreiden over de hele lengte van de vibrator.
In tegenstelling tot de zogenaamde butt plugs kan je met anale vibrators in en uitgaande bewegingen maken. Je kan ze daarnaast natuurlijk ook wel gewoon inbrengen en op hun plaats laten zitten, maar hiervoor zijn butt plugs misschien toch meer geschikt. In ieder geval zorgen ze er op deze manier voor dat je twee verschillende gevoelens tot stand kun brengen die elk kunnen leiden tot een verschillend orgasme. Anale vibrators zijn uitermate geschikt voor koppels die genieten van sex met elkaar. Laat de ene partner de vibrator ter hand nemen en de andere partner de ontvangende partij spelen. Wissel vervolgens af om zo allebei het genot te ervaren van het gebruik van een anale vibrator! Hou er rekening mee dat je de vibrator mooi kuist alvorens deze in te brengen bij je partner. In de meeste gevallen wordt het om deze reden aangeraden om per partner een vibrator ter beschikking te hebben.


Glazen anale sexspeeltjes

De glazen anale sexspeeltjes winnen dagelijks aan populariteit en terecht!

Ze zijn namelijk in staat om temperaturen te behouden, of het nu warm of koud is maakt hierbij geen verschil. Ze zijn verder ontzettend elegant en ogen bijzonder stijlvol. Ben je dus op zoek naar een klassevol, sensationeel sexspeeltje, dan is een sexspeeltje uit glas zeker de juiste keuze voor jou! Je dient bij het gebruik van deze glazen sexspeeltjes rekening te houden met zachte handelingen tot op het ogenblik dat je, je er comfortabel bij voelt. Glazen sexspeeltjes zijn bijzonder stijf en passen zich niet aan, aan uw lichaam zoals bijvoorbeeld een sexspeeltje op basis van gel dat wel doet.

Deze sexspeeltjes zijn gemaakt van een type glas die niet zo snel breekt of barst als gewoon glas. Je hoeft bij gebruik er van dan ook niet bang te zijn dat dit glas zal breken. Je hoeft dus niet te denken bij het aankopen van een glazen sexspeeltje dat je een speeltje koopt die enkel en alleen gebruikt kan worden voor zachte sex. Vanaf het ogenblik dat je vertrouwd geraakt bent aan het gebruik er van kan je overgaan tot iets hardere vormen van penetratie. Tot op het ogenblik dat je gewend bent aan het gebruik er van wordt echter inderdaad aangeraden om zachtjes om te gaan met deze speeltjes.

Door het feit dat dit type glas in staat is om verschillende temperaturen aan te houden kan het je diverse vormen van sexueel genot bezorgen. Probeer het glazen speeltje in de diepvries te leggen of enkele minuten onder ijskoud water te houden en ervaar een geheel nieuwe en verfrissende erotische ervaring die enkel kan geëvenaard worden door het gebruik van bijvoorbeeld ijsblokjes. Het verschil hierbij is dat ijsblokjes de nodige ongemakken met zich meebrengen terwijl dit bij een glazen sexspeeltje niet het geval is. Een andere mogelijkheid is om het glazen sexspeeltje gedurende enkele seconden (15 om precies te zijn) in de microgolf te plaatsen of onder heet water te houden voor enkele minuten. Op deze manier ervaar je de unieke sensatie van een warm anaal sexspeeltje! Tijdens het gebruik er van zal de temperatuur van het speeltje zich uiteindelijk aanpassen aan je lichaamstemperatuur. Deze temperatuur zal behouden blijven tot op het ogenblik dat je klaar bent! Een ander voordeel van dit tegen breuken bestendigd glas is dat ze geen bacteriën kunnen vasthouden zoals andere materialen dat wel kunnen. Hierdoor zijn deze speeltjes bijzonder hygiënisch en makkelijk uit te wisselen met anderen. Om deze sexspeeltjes schoon te maken kan je gebruik maken van een antibacteriële zeep en water of kan je ze zelfs even in de vaatwas gooien bij de andere vuile vaat. Glazen anale sexspeeltjes zien er mooi uit, zijn creatief in gebruik en bezorgen je een bijzonder gevoel die niet te evenaren

© copyright 2009 Hotplay.nl Het kopieren van deze tekst is verboden vanwege auteursrechten

© 2009 - 2023 Hotplay | Sexshop voor Speeltjes, Lingerie, Bondage, Vibrator, Buttplug, Latex kleding | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel