Hotplay is een van de beste erotische webshops in de Lage Landen en ver daarbuiten, die zijn klanten een 24/7 webshop aanbiedt waar de klant ten allen tijde op de eerste plaats komt. Bij ons vindt u alles wat u zich op erotisch gebied maar kunt wensen. Dit gaat van sexy kleding en latex outfits over de heerlijkste SM artikelen en accesoires tot een immens gamma aan dildo`s en virbrators. Het is een webshop die jong en oud, hetero en homo wil voorzien van de meest lustopwekkende seksspeeltjes om die relatie nieuw leven in te blazen of om van die erotische ontdekkingstocht een echt avontuur te maken. Uw relatie onderhouden en altijd spannend houden, is ideaal te verwezenlijken door gebruik te maken van erotische seksspeeltjes. Hotplay hoopt u daarbij te kunnen helpen door meer dan 2000 artikelen naar keuze aan te bieden. We kunnen met zekerheid zeggen dat als u het hier niet vindt dat u het dan wel nergens zult vinden. Onze artikelen worden ook iedere dag geupdate zodat alle nieuwtjes op erotisch gebied in onze winkel op u liggen te wachten. Duizenden tevreden klanten zijn u al voorgegaan! Wij hopen ook u spoedig te mogen verwelkomen en wensen u alvast een leuke kennismaking met onze prachtige webshop.

Klantenservice om U tegen te zeggen

Winkelen bij Hotplay is een echte pleziertocht. Duidelijke menu`s, mooie foto`s en uitvoerige beschrijvingen moeten u op een gebruiksvriendelijke manier wegwijs maken doorheen onze gedetailleerde erotische webshop. Heeft u toch nog vragen met betrekking tot het gebruik, het onderhoud of had u graag nog extra informatie gehad over bepaalde seksspeeltjes dan mag u ons steeds vrijblijvend contacteren. Ons gemotiveerd en professioneel personeel zal u dan zo spoedig mogelijk van een duidelijk en helder antwoord voorzien. Omdat we ook rekening proberen te houden met de suggesties en opmerkingen van onze klanten met betrekking tot de webshop zelf kunt u ons via het contactformulier steeds contacteren en zullen we u zo spoedig mogelijk van een gepast antwoord voorzien. Wij hechten veel belang aan uw opmerkingen om u in de toekomst van een nog beter service te kunnen voorzien.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Bij Hotplay proberen we u ten allen tijde op de hoogte te houden van interessante nieuwtjes, acties, kortingen, aanbiedingen en regelmatig ook gratis cadeautjes. Zich inschrijven op de nieuwsbrief is daarom een echte must! Als trouwe klant die zich inschrijft op de nieuwsbrief ontvangt u op deze manier alle nieuwigheden en blijft u op de hoogte van de laatste nieuwe trends in het erotische wereldje. De nieuwsbrief wordt steeds met zorg opgesteld en u kunt zich indien gewenst altijd uitschrijven. Op deze manier hebben wij het beste met onze klanten voor.

Privacy & Veiligheid

De privacy en veiligheid van onze klanten is onze grootste prioriteit.

Op gebied van privacy zit u bij Hotplay op de ideale plek. Deze webshop draagt de privacy van zijn klanten zeer hoog in het vaandel!

De veiligheid van uw persoonlijke informatie is zeer belangrijk voor ons. Wij volgen hiervoor algemeen aanvaardde en goedgekeurde veiligheidsmaatregelen om de persoonlijke informatie die u ons toevertrouwt te beschermen, dit geschiedt namelijk zowel tijdens het ingeven als tijdens het ontvangen van deze informatie over een beveiligde SSL-verbinding.

Daarnaast is Hotplay met recht trots dat we u kunnen meedelen dat onze webshop een gerennomeerd keurmerk mag dragen, namelijk het Q-shops Keurmerk. Een keurmerk die slechts na grondige evaluatie en analyse aan een kleine selectie van webshops worden toegekend. Het Q-shops Keurmerk biedt u als klant de garantie dat alles wat op Hotplay gebeurt, voldoet aan de strengste wettelijke eisen, zowel op nationaal als op internationaal gebied.

qshops-keurmerk.jpg


Daarenboven beschikt Hotplay ook nog eens over het zogenaamde SSL certificaat. Dit certificaat verzekert gebruikers van onze webshop dat hun gegevens niet in handen van derden zullen komen. Al gevoelige gegevens worden omgezet door middel van codetechnologie om uw privacy te kunnen waarborgen. U zult merken dat bij het plaatsen van uw bestellingen aan de rechterkant van het scherm te hoogte van het browserveld een slotje te zien is. Dit slotje wijst op de beveiligde pagina`s waarin u in alle veiligheid en zonder zorgen uw bestelling kunt plaatsen en uw gegevens kunt invoeren.

Wat privacy of liever gezegd discretie betreft gaat Hotplay zelfs nog een stapje verder.

  • Leveringen aan huis zijn mogelijk en gebeuren steeds in een neutrale verpakking zodat discretie verzekerd is.
  • Had u toch liever de levering niet aan huis gehad dan vormt dit geen enkel probleem. Hotplay werkt samen met PostNL. PostNL heeft over heel Nederland vele afhaalpunten ter beschikking. Even aangeven tijdens de bestellingen en u kunt zelf kiezen wanneer en waar u uw Hotplay artikelen gaat afhalen.
  • Ook op de bankafschriften zal een neutrale naam vermeld staan namelijk deze van ons onderliggende bedrijf M.I. Sibbel. Zo wordt ook op dit vlak uw privacy gewaarborgd.
  • Bestellingen worden altijd verzonden met de uitdrukkelijke opdracht aan de bezorger om deze nooit aan de buren afgeleverd.

Voor meer informatie kunt ook steeds onze leveringsinformatie raadplegen.

© 2009 - 2024 Hotplay | Sexshop voor Speeltjes, Lingerie, Bondage, Vibrator, Buttplug, Latex kleding | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel