U BESTELT, SEXSHOP HOTPLAY LEVERT

Sexshop Hotplay is een erotische webshop die zo is uitgebouwd dat we ook op logistiek vlak tot de beste van de Benelux behoren. Ons team van gemotiveerde medewerkers laat alles van bestelling tot levering naadloos op elkaar aansluiten zodat u zeer snel van uw bestelde erotische product kunt genieten.

Als u vandaag nog voor 22:00 uur bestelt*, hebt u morgen (eerstvolgende werkdag) uw bestelling al in huis. Dit geldt voor maar liefst 93% van al onze aangeboden artikelen. Ons voorraadbeheer wordt tot in de kleinste details opgevolgd zodat het overgrote deel van onze erotische artikelen altijd voorradig is.

* geldt voor bestellingen binnen Nederland en België. Overige landen 16:00 uur. 

De verpakking van uw product

Wat de verpakking betreft kunnen we heel duidelijk zijn. Uw erotische artikelen worden steeds in een blanco verpakking geleverd zodat discretie en privacy gewaarborgd worden. U hoeft zich dus geen zorgen te maken wat betreft de zichtbaarheid van uw bestelling. Enkel de professionele medewerker die uw order heeft ingepakt en uzelf zijn op de hoogte van de inhoud van uw bestelling. Als afzender wordt alleen vermeldt: Postorder

Bovendien worden alle pakjes met het oog op privacy en discretie verzonden met de opdracht aan de bezorger om het pakketje niet aan de buren af te geven.

Ook hechten wij zeer veel belang aan de milieuvriendelijkheid en recycleerbaarheid van onze verpakkingen. Niet alleen de artikelen zelf, maar ook hun bijhorende verpakking genieten daarom in de meeste gevallen van een groen karakter en zijn perfect recycleerbaar. We moeten immers nog lang met onze Moeder Aarde doen. 

Onze verzendmethode

Hotplay heeft gekozen voor PostNL.

PostNL verzorgt de levering zowel binnen als  buiten Nederland. Het is een van de grootste internationale koeriersbedrijven. Hun diensten staan garant voor een stipte, professionele en netjes verzorgde kwaliteitslevering.

De bezorgers van PostNL leveren uw bestelling aan de deur af. Bent u bij de 1e afleverpoging niet thuis, dan laat de bezorger een berichtgeving met een code achter in uw brievenbus. Met deze code kunt u op de website van PostNL de 2e afleverpoging plannen op een dag die u past.

Pakjes worden met het oog op privacy en discretie verzonden met de opdracht aan de bezorger om het pakketje niet aan de buren af te geven.
 

Uw producten laten leveren op een PostNL Pakketpunt

Liever geen levering aan huis, vanwege bijvoorbeeld huigenoten? Of gewoon het gemak van afhalen van uw bestelling op het moment dat het u het beste uitkomt?! Dan kunt u uw pakketje ook perfect laten leveren op een PostNL Pakketpunt. Zo kiest u zelf waar en wanneer u uw bestelling discreet wilt gaan ophalen.

PostNL heeft een groot aantal Pakketpunten over heel Nederland, zodat er altijd wel een Pakketpunt in uw buurt is.

Wilt u gebruik te maken van deze optie zorg er dan voor dat u tijdens de orderafhandeling in de winkelwagen onder "verzending" kiest voor de optie "Afhalen bij een PostNL locatie". Kies vervolgens de door u gewenste PostNL afhaal locatie.

Klanten uit België kiezen voor PostNL

Ook voor onze klanten in België hebben wij gekozen voor PostNL

Leveringen België

ma-do voor 18:00 uur besteld:   PostNL, 24 uurs levering naar keuze
ma-do tussen 18:00 en 22:00 uur besteld: PostNL 24 uurs levering
vrijdag voor 18:00 uur besteld: PostNL zaterdag bezorgd
vrijdag tussen 19:00 en 22:00 uur besteld: PostNL zaterdag bezorgd
za-zo voor 21:00 uur besteld: PostNL maandaglevering (mits voorradig)

 

Enkele belangrijke leveringstips- en weetjes

  • Kijk bij ontvangst van uw product meteen even na of er geen beschadigingen aanwezig zijn. Normaal gezien zorgen de postbedrijven voor een uitmuntende levering, maar even controleren kan nooit kwaad en zo vermijdt u eventuele problemen naderhand.
  • Verzendkosten
    De verzendkosten voor een bestelling binnen Nederland, België en Duitsland bedragen € 6,50.
  • Bedraagt het totaalbedrag van uw bestelling meer dan € 150,00 dan verstuurt sexshop Hotplay uw bestelling gratis binnen Nederland én België. U betaald in dat geval géén verzendkosten.
  • Het zou kunnen dat omwille van speciale acties de verzendkosten kunnen afwijken van de verzendkosten hier vermeld. Indien dit het geval is, zal dit aan onze klanten worden bekendgemaakt via onze welkomscherm op de homepage van Hotplay.nl of andere communicatiemiddelen. 
  • Uw producten worden verwerkt en geleverd van zodra wij uw betaling hebben ontvangen via een van de volgende aangeboden betaalmethodes: iDeal, PayPal, vooraf middels via een bankoverschrijving, Sofort Banking of Bancontact/MisterCash.
  • Nadat u uw bestelling en betaling heeft afgerond, krijgt u binnen de 3 minuten een bevestiging van uw bestelling via e-mail.
  • Voor 22:00 uur bestellen (voor Nederland, voor België zie tabel hierboven, betekent dat wij uw bestelde product nog op dezelfde dag zullen verzenden (mits voorradigheid van het bestelde product).
  • Mochten er tijdens het leveringsproces toch onverwachte vertragingen opduiken, dan mag u er van op aan dat onze medewerkers u zo goed mogelijk op de hoogte zullen houden van het verloop van uw bestelling.
© 2009 - 2024 Hotplay | Sexshop voor Speeltjes, Lingerie, Bondage, Vibrator, Buttplug, Latex kleding | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel