Er is niets leuker om een relatie levendig en vurig te houden dan je man of vrouw te verrassen met sexy kleding en een erotische massage. Jouw partner gek maken, is bovendien helemaal niet zo moeilijk als misschien eerst gedacht. Gewoon een paar eenvoudige stappen volgen en de vonken zullen er vanaf vliegen. Trek die sexy kleding aan en haal de spulletjes in huis voor een erotische massage en geniet hierdoor als nooit tevoren.

Leuk is altijd om gedurende de dag al enkele briefjes achter te laten met wat hints en tips over wat er nog gaat komen. Ook het versturen van opwindende tekstberichtjes via Wahtsapp of SMS werkt altijd stimulerend.
Als u kinderen in huis heeft, brengt u ze natuurlijk ook best even naar de grootouders of naar vrienden. U wilt niet dat ze uw erotische massage komen verstoren natuurlijk of dat ze u in die sexy kleding zien rondlopen. De erotische massage en sexy kleding zijn enkel en alleen voor de partner bestemd. Enkel zo zult u alle twee voor de volle 100% kunnen genieten.

Maak de slaapkamer al klaar als de partner niet thuis is en zet alvast de spulletjes klaar voor de erotische massage. Pak ook alvast die sexy kleding uit de kast en leg ze in de badkamer. Een goede voorbereiding is alles! Zet ook wat kaarsen op de kast in de slaapkamer en verstop wat sjaals en een blinddoek onder het kussen. Maak een lichte maaltijd klaar zodat hij of zij niet verzadigd is.

Verzin een excuus om naar de badkamer te gaan en neem daar een douche. Trek dan je sexy kleding aan. Na de douche gaat u naar de slaapkamer, steekt u de kaarsen aan en roept u zijn of haar naam.

Als de partner de slaapkamer binnenkomt, vraagt u hem of haar om de kleren uit te doen en op bed te liggen. Laat hem genieten van uw sexy kleding. Vertel uw partner dat u een erotische massage gaat geven terwijl u de massagegel in de handen wrijft. Begin de rug te masseren en vraag de persoon dan om zich om te draaien. Doe de blinddoek aan en start uw erotische massage aan de voorkant. Bind hem of haar vervolgens vast met de sjaals en laat de natuur zijn werk doen. De sexy kleding en de erotische massage zullen jullie naar ongekende seksuele hoogtes leiden.

© copyright 2009 Hotplay.nl. Het kopieren van deze tekst is verboden vanwege auteursrechten

© 2009 - 2023 Hotplay | Sexshop voor Speeltjes, Lingerie, Bondage, Vibrator, Buttplug, Latex kleding | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel