Latex kledingstukken doen het tegenwoordig zeer goed. Terwijl er vroeger slechts een beperkte keuze was aan verschillende modellen en kleuren van latex kleding is deze kleding nu zo populair geworden dat zo goed als ieder denkbaar kledingstuk wel in latex beschikbaar is.  Kiezen uit dit immense aanbod is niet altijd even gemakkelijk. Misschien kunnen wij u al een idee geven door u te vertellen wat nu de meest voorkomende en verkochte latex kledingstukken zijn.

Shop hier voor latex vrouwen kleding
 

De latex catsuit

Onder de latex kledingstukken is de latex catsuit ongetwijfeld een van de meest gezochte kledingstukken. Het gaat hier om een latex pak dat uit één stuk bestaat en nauw aan het lichaam aansluit. Zowel mannen als vrouwen dragen dit type van latex kleding om de aandacht van de partner te trekken. Heel vaak maken ze ook onderdeel uit van een fetisj gebeuren.
 

Latex kappen of latex maskers

Een ander onderdeel van latex kleding dat het al goed deed in het verleden en nog steeds tot de beste verkochte latex kledingstukken behoort, is de latex kap of het latex masker. Meestal wordt deze kap gebruikt bij bondage spelletjes en zorgt ze voor een wat ruwer uitziende en strak spannende aansluiting over het hoofd en het gezicht. Het is mogelijk om je identiteit geheim te houden door voor latex kleding te kiezen die het gehele gezicht bedekt, maar er zijn natuurlijk ook latex kappen beschikbaar die wel een groot deel van uw aangezicht tonen. De keuze is aan u.
 

Latex bodysuit

Ook de latex bodysuit vindt steeds meer zijn weg naar de kledingkast van zowel mannen als vrouwen. Dit latex kledingstuk bedekt normaal gezien het bovenlichaam en de armen van de persoon die het draagt. De meeste vrouwen dragen het als lingerie of op speciaal uitgekozen momenten om mooier voor de dag te komen.
 

Latex boxershort

Zonder twijfel zijn er duizenden, misschien zelfs miljoenen latex kledingstukken en outfits voor vrouwen. Nog niet zo lang geleden echter zijn modeontwerpers zich ook op latex kledingstukken voor mannen gaan storten omdat de vraag naar deze kledingstukken steeds groter werd. De latex boxershort enorm populair. Het nauw aansluitende latex kledingstuk benadrukt de genitaliën en sommige van deze latex kledingstukken hebben zelfs een ingebouwde condoom wat het nog eens zo interessant maakt.

Shop hier voor latex mannen kleding
 

Latex bodysuits voor mannen

Wat bij zowel hetero- als homoseksuele mannen in de smaak valt zijn echter de bodysuits die het hele lichaam bedekken en die momenteel zelf in gespierd model op de markt zijn gebracht. Deze latex kledingstukken doen het bijzonder goed en geven de man dat droomlichaam dat hij al altijd in gedachten had.

© copyright 2009 Hotplay.nl. Het kopieren van deze tekst is verboden vanwege auteursrechten

© 2009 - 2023 Hotplay | Sexshop voor Speeltjes, Lingerie, Bondage, Vibrator, Buttplug, Latex kleding | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel