chocolade bodypaint
  Uw seksleven naar een hoger niveau tillen doet u door gebruik
  te maken van chocolade bodypaint. U kunt haar bloemen geven
  of voor hem een doosje pralines kopen, maar wat zou u zeggen
  van iets veel origineler, iets ongeëvenaard en iets veel sensueler?
  Wilt u dit allemaal bereiken dan is het overwegen van chocolade
  bodypaint zeker de moeite waard. U kunt het hier verkrijgen.
Chocolade bodypaint goed voor uw seksleven en gezondheid

Vrouwen houden gewoon van chocolade! Het is niet alleen bijzonder lekker, maar het is ook nog eens goed voor uw lichaam en uw gezondheid ook! Chocolade zit vol met flavanolen en procyaniden, stoffen die goed zijn voor uw hart en die ontstekingen tegen gaan. Chocolade bodypaint en dus ook chocolade bevat ook tryptofanen, een stof die de serotonine productie in onze hersenen gaat stimuleren. En het is deze stof die u niet alleen goed doet voelen, maar die u ook meer zin doet krijgen in een lekker seksspelletje. Tot slot bevat chocolade bodypaint ook phenylethylamine, de stof die vrijkomt in onze hersenen wanneer we verliefd worden. Niets dan goede eigenschappen en libidostimulerendende stoffen dus!

Mannen echter houden dan weer meer van het sensuele en de opwinding van seks. De ideale combinatie van smaak, lust en seks is daarom ontegensprekelijk het gebruik van chocolade bodypaint!
 

Chocolade bodypaint zorgt voor sensueel gevoel

Met chocolade bodypaint wordt het spelletje wel veel leuker en plezanter. Het lijkt op het eerste gezicht niet echt voor de handliggend, maar de combinatie van twee naar lust verlangende lichamen en de chocolade van de chocolade bodypaint zijn een echte toegevoegde waarde. Het geeft een bijzonder sensueel en opwindend gevoel om zowel de partner met chocolade te besmeuren als u zelf met chocolade te laten besmeuren. Uw haren gaan ongetwijfeld rechtstaan en er zal een aangename trilling over uw ruggengraat lopen als de warme chocolade over uw lichaam loopt. Een echte ervaring die u niet mag missen die chocolade bodypaint!
 

Instructies bij het gebruik van chocolade bodypaint

Hoe gaat u nu precies te werk met deze chocolade bodypaint. Neem de bodypaint chocolade uit de verpakking en warm hem even op in de magnetron of in een kom die ondergedompeld is in warm water. Vooraleer u start, controleert u best even met de vinger of de chocolade niet te heet is. Dop een borstel in de gesmolten chocolade of gebruik uw vingers en schilder uw eigen meesterwerk op het lichaam van uw partner. Het gevoel dat hierbij zal ontstaan door de fluweelzachte strelingen is met weinig te vergelijken. Het is allemaal heel eenvoudig dus om deze chocolade bodypaint te gebruiken. Toch is het altijd raadzaam om steeds de bijgevoegde instructies grondig te doorlezen.

Chocolade bodypaint vindt u bij hotplay hier.

© copyright 2009 Hotplay.nl. Het kopieren van deze tekst is verboden vanwege auteursrechten

© 2009 - 2023 Hotplay | Sexshop voor Speeltjes, Lingerie, Bondage, Vibrator, Buttplug, Latex kleding | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel