Vrouwen geven vaak aan dat ze veel minder zin in seks hebben dan bijvoorbeeld mannen. De oorzaak van dit probleem kan verschillende redenen hebben zoals de fysiek, de emoties, het culturele aspect of een gebrek aan communicatie in een relatie. Om meer zin in seks te krijgen als vrouw moet u over een gezonde zin in seks beschikken en moet u een goed zelfbeeld hebben en een goed beeld van uw sekspartner(s). Als vrouw zijn er een aantal zaken die u kunt proberen om meer zin in seks te krijgen en uw libido te verhogen.
 

Meer zin in seks krijgen door aan de conditie te werken

Meer zin in seks krijgen, kunt u bereiken door een dieet te volgen en regelmatig fysieke inspanningen en oefeningen te doen. De zin in seks bij een vrouw gaat van nature uit verhogen als de vrouw meer energie heeft en als ze zich goed voelt in haar vel. Gezond eten en deelnemen aan fysieke activiteiten zal u helpen om uw zelfvertrouwen een boost te geven en u sexier te voelen. En zichzelf sexy voelen, is de eerste stap naar meer zin in seks.
 

Meer zin in seks krijgen kan door over uw ervaringen en gevoelens te praten

Denk eens na over waarom u in het verleden misschien geen of niet altijd zin in seks had. Denk hierbij zeer ruim; soms zijn er zaken die de zin in seks kunnen beïnvloeden die helemaal niet seksueel getint zijn. Deel deze zaken met uw partner om een discussie op gang te brengen over wat u sexy vindt. Een dergelijke discussie geeft u en uw partner vaak ideeën over het erotische spel en de speeltjes en andere zaken die de zin in seks zullen doen verhogen en het seksuele leven van jullie beiden ongetwijfeld zullen verbeteren.
 

Meer zin in seks krijgen met seksspeeltjes en libidoverhogende producten

Seks is een echte ontdekkingstocht, een ontdekkingstocht waarbij middeltjes zoals massageolie, dildo’s, latex kleding, libidoverhogende producten er allemaal voor zullen zorgen dat die zin in seks zienderogen zal verbeteren. Bespreek met uw partner hoe u deze ontdekkingstocht samen wil verder zetten en bij welke erotische speeltjes hij een echte kick krijgt. Bespreek ook samen met hem wat u zelf leuk vindt en probeer deze zaken extra te stimuleren door erotische speeltjes te laten deel uitmaken van uw vrijpartij. De zin in seks zal automatisch toenemen en er staan u zonder twijfel mooie tijden te wachten op seksueel gebied.

© copyright 2009 Hotplay.nl. Het kopieren van deze tekst is verboden vanwege auteursrechten

© 2009 - 2024 Hotplay | Sexshop voor Speeltjes, Lingerie, Bondage, Vibrator, Buttplug, Latex kleding | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel