Te vroege of te snelle ejaculatie waarbij een orgasme uitstellen enkel een droom is, is een probleem waar veel mannen spijtig genoeg mee te kampen hebben. De meeste mannen zijn niet in staat om hun erectie langer dan 5 à 10 minuten aan te houden. Ze zouden dolgraag hun orgasme uitstellen om de vrouw meer plezier te bezorgen, maar het lukt gewoon niet. Het zorgt spijtig genoeg vaak voor problemen in een relatie. Problemen die perfect kunnen vermeden worden, want er bestaan heel wat manieren en tips waardoor een orgasme uitstellen perfect mogelijk wordt. Omdat we ook uw seksleven willen bevorderen, zetten we hier enkele van de belangrijkste tips op een rijtje.


Orgasme uitstellen: druk uitoefenen op de urethra  

Oefen het masturberen terwijl u fantaseert over het orgasme dat uw vrouw gaat krijgen in plaats van te focussen op uw eigen orgasme. Een orgasme uitstellen, kan op deze manier perfect verwezenlijkt worden. Breng uzelf stilletjes aan naar een orgasme, maar wacht met de eigenlijke ejaculatie tot de tijd hiervoor gekomen is. Als u tijdens de seks te oververhit geraakt, probeer dan de penis onderaan samen te knijpen. U oefent hiermee druk uit op de urethra en gaat zo een orgasme uitstellen. Het bloed wordt namelijk tijdelijk uit uw penis gedrukt waardoor de ejaculatie onderdrukt wordt.


Een orgasme uitstellen, is oefeningen doen

Een orgasme uitstellen, kunt u ook proberen te verwezenlijken door uw lichaam aan een aantal oefeningen te onderwerpen. De beste oefeningen zijn de zogenaamde kegeloefeningen.
Kegeloefeningen gaan zich richten op de bekkenbodemspieren en gaan de spieren die de ejaculatie controleren, versterken. Oefen regelmatig en probeer bijvoorbeeld tijdens het plassen de urine te blokkeren. Oefen om het plassen meerdere keren te onderbreken. Als u de techniek onder controle heeft, kunt u het overal proberen en oefenen. Een orgasme uitstellen, kan dus geoefend worden.


Laat eerst uw partner klaarkomen 

Wat ook vaak helpt bij een orgasme uitstellen, is je partner eerst laten klaarkomen en laten genieten van een orgasme. Het getuigt niet alleen van hoffelijkheid, maar gaat ook de psychologische druk en angst om uw partner te plezieren, verminderen. Het gaat een orgasme uitstellen veel gemakkelijker maken.


Orgasme uitstellen door gebruik van crèmes en gels

Een goede en effectieve oplossing in het orgasme uitstellen, is wel het gebruik van speciale crèmes en gels die zeer effectief zijn bij het orgasme uitstellen omdat ze meteen de oorzaak van het probleem gaan aanpakken. Een oorzaak die meestal ligt in de overgevoeligheid van de penis.

Met diverse producten gaat u een lichtverdovende vloeistof of gel op de penis aanbrengen waardoor u veel langer van uw vrijpartij kunt genieten. Een orgasme uitstellen was met deze producten nog nooit zo eenvoudig.

Zulke crèmes, sprays en gels vindt u hier in onze apotheek

 

© copyright 2009 Hotplay.nl. Het kopieren van deze tekst is verboden vanwege auteursrechten

© 2009 - 2023 Hotplay | Sexshop voor Speeltjes, Lingerie, Bondage, Vibrator, Buttplug, Latex kleding | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel