Allereerst moet je een datum vaststellen en uitnodigingen versturen voor het vrijgezellenfeestje. Probeer dit op zijn minst 2 à 3 weken op voorhand te doen. Kies ook al een locatie waar het feestje kan doorgaan. Zit je graag knus thuis of ga je liever naar bijvoorbeeld een nachtclub? Beide locaties vereisen een andere planning en je moet precies weten hoeveel mensen er aanwezig zullen zijn zodat u uw budget perfect kunt plannen.


Delegeer de taken voor een vrijgezellenfeestje

Probeer ook niet alles zelf te regelen. U zult een veel succesvoller feestje hebben als u ook enkele taken delegeert en de inbreng en feedback vraagt van uw gasten. 


Penis prullaria moeten gewoon op een vrijgezellenfeestje

Als je ooit al naar een vrijgezellenfeestje bent geweest voor de bruid, dan zul je wel begrijpen dat het versieren van zowel de locatie als de bruid met allerhande penisgerelateerde prullaria echt onontbeerlijk is. Het lijkt misschien een beetje bizar, maar het is een echte must. Het zou kunnen dat dit een van de prehistorische voortplantingsoverblijfselen is. Het zou ook kunnen dat we nu eenmaal geobsedeerd zijn door alles wat met de fallus te maken heeft. Of het zou kunnen dat penissen gewoon enorm leuk zijn en dat ze perfect zijn om het ijs te breken op een feestje. Daar zijn we alvast zeker van! Kijk daarom snel eens in onze webshop om al die leuke penisspulletjes al te verzamelen. 


Houd je vrijgezellenfeestje op locatie

Er is niets leuker en aangenamer dan een vrijgezellenfeestje op een iets verdere bestemming te vieren. Het is een beetje zoals een minivakantie en bovendien ben je ver genoeg weg van de eventuele nieuwsgierige blikken van bijvoorbeeld de bruidegom. Probeer ook zeker om een groepskorting te krijgen als je ergens iets zou huren. Er is toch geen betere plek om je vrijgezellenfeestje te vieren! 


Vergeet het vervoer niet

Denk ook op tijd aan vervoer. Dit mag misschien niet echt een struikelblok lijken in het begin, maar het wordt maar al te vaak vergeten spijtig genoeg. Stel dat je het vrijgezellenfeestje op een andere locatie wilt houden of als je een stel zatte vrouwen moet vervoeren na het feestje? Altijd leuk is wat geld bijeen te leggen en bijvoorbeeld een feestbus te huren. 


Vrijgezellenfeestjes moeten luid en lollig zijn

Een wijnproeferij is meestal heel klassiek en rustig, een vrijgezellenfeestje is dit niet!
Vrijgezellenfeestjes moeten luid, leuk en vol plezier zijn! Houd het feestje ook op deze manier en geef de bruid een avond en nacht die ze nooit zal vergeten. Laat eventuele saaiere feestvierders de avond niet vergallen. Je kunt zulke situaties eventueel vermijden door op voorhand de gasten te informeren dat uitbundig gedrag getolereerd wordt en zelfs aangemoedigd wordt.

Naar onze mening moeten vrijgezellenfeestjes allereerst leuk zijn. Wij raden jullie niet aan om van deze gelegenheid misbruik te maken om het laatste greintje waardigheid van de persoon in kwestie af te breken. Een sekspop of andere leuke seksspeeltjes kunnen natuurlijk altijd wel en maken alles nog veel plezanter!


De bruid of bruidegom staan in de schijnwerpers!

Vergeet nooit voor wie het vrijgezellenfeestje nu eigenlijk gehouden wordt! Het is normaal gezien haar of zijn laatste avond als vrijgezel en u moet ervoor zorgen dat dit een ongelofelijke avond wordt! Het achterliggende idee is dat u met de vrijgezel dingen doet die hij of zij normaal niet doet en naar plekken gaat waar hij of zij normaal gezien niet komt.

Veel succes!

© copyright 2009 Hotplay.nl. Het kopieren van deze tekst is verboden vanwege auteursrechten

© 2009 - 2023 Hotplay | Sexshop voor Speeltjes, Lingerie, Bondage, Vibrator, Buttplug, Latex kleding | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel