Anale seks in het kort:

  • Glijmiddel, glijmiddel en nog meer glijmiddel. Dit is het belangrijkste aspect van anale seks.  Glijmiddel vindt u onder andere in onze webshop van www.hotplay.nl.
  • Bescherm jezelf en je partner. SOA’s (seksueel overdraagbare ziektes) worden anaal immers zeer snel doorgegeven. Gebruik daarom condooms!
  • Zorg ervoor dat de vrouw of man ontspannen en gerust is. Probeer niets te forceren. 

Het geheim om van anale seks een geweldige ervaring te maken voor zowel de man als de vrouw zit hem allemaal in de voorbereiding. Of u het nu voor de eerste maal gaat proberen of als u al een ervaren anale rot bent, er zijn altijd enkele essentiële stappen die moeten genomen worden vooraleer iemand langs achter kan worden genomen. Naargelang de vrouw vertrouwd geraakt met anale stimulatie en penetratie zal de voorbereiding minder tijdrovend worden maar nog steeds noodzakelijk blijven. 
 

Gebruik donkere lakens tijdens uw anale seks 

Als u niet zulke grote fan bent van de vuile boel die anale seks met zich kan (hoeft dus niet!) meebrengen, dan kunt u misschien al beginnen met de witte lakens te vervangen door donkerdere lakens. Op donkere lakens zult u namelijk minder snel vlekken zien.
 

Douche niet té uitvoerig voor uw anale seks 

Vele mensen proberen die vuile boel te vermijden door zich uitvoerig te douchen. Hoewel douchen de anus en het anale kanaal inderdaad kan schoon maken en zelfs goed kan aanvoelen, kan overmatig douchen ook leiden tot een uitgedroogd anaal kanaal en microscopische schaafwondjes die SOA’s meer kans geven. Een keer kort douchen, is meer dan voldoende.
 

Geef de vrouw/man een ontspannen gevoel voor de anale seks 

Als u van plan bent om anale seks te gaan hebben, zeker als het de eerste maal zal zijn, dan is het belangrijk om voor een ontspannen sfeer te zorgen. Hoe meer ontspannen hij of zij is, hoe gemakkelijker het zal zijn. Zorg voor sexy en rustige muziek, voor zachte belichting en verwen de vrouw of man eerst met een massage om haar of hem helemaal ontspannen te maken en haar of hem letterlijk en figuurlijk open te stellen voor anale seks.
 

Het anale voorspel 

Zelden of nooit moet uw penis het eerste zijn wat in het anale gaatje gaat als u anale seks wilt hebben. Maak de anus warm voor de penis door eerst met uw tong of met uw vingers de omgeving rond de anus te stimuleren. U kunt ook gebruik maken van seksspeeltjes om de anus zachtjes te penetreren. Bij www.hotplay.nl vindt u zo een uitgebreid assortiment aan seksspeeltjes om de anus te stimuleren.
 

Het gebruik van glijmiddel bij anale seks 

De nummer één regel voor aangename anale seks is zonder twijfel het gebruik van veel glijmiddel. De anus gaat namelijk geen eigen glijmiddel produceren en het is daarom nodig om gebruik te maken van kunstmatig glijmiddel. Zorg ervoor dat het glijmiddel veilig is voor het condoom en zorg ook dat u genoeg glijmiddel heeft. Het zou kunnen dat u tijdens de anale seks nog een paar keer glijmiddel moet bijsmeren. Dit laatste geldt zeker als u gebruik maakt van glijmiddel op waterbasis.
 

Bescherm uzelf tijdens anale seks 

Hoewel er tijdens anale seks geen gevaar is om zwanger te worden, is het wel aangeraden om bescherming zoals een condoom te dragen omdat tijdens anale seks zeer snel SOA’s worden doorgegeven. De anus is namelijk veel vatbaarder voor kleine sneetjes en schrammen dan de vagina en deze kleine wondjes zorgen voor de overdracht van SOA’s.
U kunt daarnaast ook gebruik maken van bijvoorbeeld latex handschoenen die u ook in onze webshop vindt. Condooms kunnen omwille van hygiënische redenen ook over anale seksspeeltjes geschoven worden. Zeker als u zelf deze seksspeeltjes later nog door andere mensen gaat laten gebruiken. Bovendien zal een speeltje met een condoom vaak beter glijden!!
 

Wees altijd voorbereid 

Als anale seks jullie doel is, dan zal er altijd een beetje voorbereiding aan te pas komen om het een geweldige ervaring te maken voor zowel hem als haar. Het is in uw eigen voordeel om ervoor te zorgen dat de vrouw of man ervan geniet en dat zij/hij het aangenaam vindt. Als u dus van anale seks wilt blijven genieten, zorg dan voor een goede voorbereiding.

Veel plezier xx

© copyright 2009 Hotplay.nl. Het kopieren van deze tekst is verboden vanwege auteursrechten

 

© 2009 - 2023 Hotplay | Sexshop voor Speeltjes, Lingerie, Bondage, Vibrator, Buttplug, Latex kleding | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel