Fetisj en sm is niet langer meer voor freaks alleen, sm artikelen en fetisj seksspeeltjes zijn meer dan eens een massaproduct geworden. Je ziet ze opduiken in films (Vijftig Tinten Grijs!), op televisie en in sommige supermarkten kunt u tegenwoordig zelfs bondage spullen terugvinden.

Kinky seks is gelukkig aanvaardbaar geworden. Dit is uw uitgelezen kans om iets spannends te doen in de slaapkamer. Een beetje zenuwachtig? Dat hoeft helemaal niet, sm en bondage gaan van zeer zacht tot zeer hard, van eenvoudig en soft tot extreem… U kunt nu zelf kiezen voor welke sm artikelen, fetisj seksspeeltjes en bondage spullen u wilt gaan.

In dit artikel kijken we vandaag naar de zachtere kant van sm, fetisj en bondage. Het is de kant die waarschijnlijk door de meeste vrouwen zal gewaardeerd worden omdat deze ook regelmatig in de media opduikt.

U kunt nu uw ontdekkingsreis hier starten en zelf ontdekken welke sm artikelen, fetisj seksspeeltjes en bondage spullen er allemaal bestaan.
Deze seksspeeltjes vindt u ook allemaal in onze webshop op www.hotplay.nl

 

SM Artikelen en bondage spullen: zijden sjaals 

Vele vrouwen fantaseren over vastgebonden worden. Wilt u nu uitzoeken of uw partner hier ook in geïnteresseerd is? Ga dan op zoek tussen de sm artikelen en bondage spullen naar zijden sjaals en verstop ze onder uw kussen. Plaag haar speels tot zij smeekt om verder te gaan. Als uw partner helemaal geil staat, neem dan een van de sjaals en streel ermee over haar lichaam. Fluister zachtjes in het oor dat u haar wilt vastbinden. Als zij zachtjes kreunt, dan hebt u waarschijnlijk een echte bondage en sm persoon in uw handen. Als er met angst gereageerd wordt, dan doet u het beter wat rustiger aan. 

 

Tip: Als het de eerste maal is, bindt u haar best niet aan een object vast. Probeer eerst met haar polsen aan elkaar te binden. Het zal haar zot maken, terwijl ze toch nog het gevoel heeft dat ze zal kunnen ontsnappen. Kies hierbij uw sm artikelen, fetisj seksspeeltjes en bondage spullen ook zorgvuldig.
 

SM artikelen en fetisj seksspeeltjes: kaarsvet 

Dit klinkt misschien heel pijnlijk, maar eigenlijk geeft het een uitzonderlijk erotisch en opwindend gevoel. Plaats een kaars op de zijkant van het bed en zorg dat deze kaars binnen uw bereik staat. Maak haar zot met het erotische voorspel.

voorbeeld massage kaars

Als ze helemaal gek is van opwinding, neemt u de kaars en gaat u richting de dij. Draai de kaars zachtjes tot er een druppel kaarsvet op haar dijen valt. Dit minder gevoelige gebied is ideaal om te testen of ze voor het gebruik van kaarsvet is tijdens uw sm spelletje. Probeer in het begin zeker zeer gevoelige plekken zoals het gezicht, de tepels en de clitoris te vermijden. Dit is een bijzonder leuke manier om aan sm en fetisj te doen! 

Tip: Erotische webshops zoals www.hotplay.nl verkopen vaak speciale sm kaarsen die tegen een lagere intensiteit branden dan de gewone kaarsen. Als jullie beiden beginners zijn, is dit de ideale manier om met sm of fetisj te starten.
 

Sm artikelen en fetisj seksspeeltjes: de sm zwepen of sm spatel 

Tikken geven of slagen met de zweep zijn niet enkel een straf meer, maar kunnen ook een zeer sensuele ervaring opleveren. Hotplay biedt een ruim assortiment aan sm zwepen en slagspatels aan. Wij zouden u aanraden, als u een beginner bent, om met een zachte en kleine zweep te starten of met een sm spatel die overtrokken is met een zachte stof.

Lief zweepje Lief zweepje

Start misschien eerst met de hand om te achterhalen of ze tikken krijgen erotisch vindt of niet. Als ze niet protesteert, is het tijd om te gaan shoppen voor enkele sm artikelen, bondage spullen en fetisj seksspeeltjes. 

Tip: Pauseer even tussen de tikken en kloppen en masseer haar achterste met uw handen. Dit zal een extra goed gevoelen geven en zorgen voor de ideale mix van pijn en plezier.
 

SM artikelen en bondage spullen: de blinddoek

Als ze op de correcte wijze gebruikt worden, kunnen blinddoeken voor een uitzonderlijk erotische sensatie zorgen! Hotplay.nl biedt zeer veel verschillende soorten blinddoeken en maskers aan. U kunt natuurlijk ook kiezen om gebruik te maken van de zijde sjaal die u gebruikt voor de bondage.

Spannend...

Als de blinddoek om is, dan zal het gefluister van uw stem en uw adem op haar lichaam, haar helemaal geil en gek maken. Vertel haar wat u gaat doen en gebruik hierbij eventueel andere sm artikelen, fetisj seksspeeltjes of bondage spullen. 

Tip: Pas op wanneer u de blinddoek ombindt. Heel vaak geraakt het haar namelijk verstrikt in de blinddoek en dat kan zeer pijnlijk zijn.
 

SM artikelen en fetisj seksspeeltjes: Penisring 

Penisringen of ook wel cockringen genoemd, worden met de dag populairder en kunnen voor een geweldige seksavond zorgen. Wie wil er nu geen grotere penis en een stevigere erectie? Tussen de sm artikelen en fetisj seksspeeltjes zult u penisringen in alle vormen en maten terugvinden.

Penisring Hard,... harder....

Zo zijn er ook vibrerende penisringen en zelfs penisringen met een clitoris stimulator voor dubbel plezier. Ontdek het nu zelf bij www.hotplay.nl

Tip: Kies voor een flexibele penisring of een penisring die verstelbaar is. Als het pijn doet, doet u hem best uit.
 

Sm, bondage of festisj kan een echte meerwaarde zijn voor uw seksleven, maar dan moeten de grenzen wel te allen tijde gerespecteerd worden. Kies samen uw sm artikelen, fetisj seksspeeltjes en bondage spullen en spreek samen over uw wensen en verlangens.

© copyright 2009 Hotplay.nl. Het kopieren van deze tekst is verboden vanwege auteursrechten

© 2009 - 2023 Hotplay | Sexshop voor Speeltjes, Lingerie, Bondage, Vibrator, Buttplug, Latex kleding | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel