Suspensoirs, ook wel "JOCKS" genaamd, hebben de afgelopen jaren spijtig genoeg en onterecht een slechte reputatie gekregen. Vele tieners en jong volwassenen dragen ze niet omwille van alle commentaren die erover in de wereld werden gestuurd. Ze willen ook niet gezien worden als ze een suspensoir dragen omdat deze vorm van slip niet echt als cool aanzien wordt. Veel vaker kiezen ze voor zogenaamde compressieshorten die door vele bekende merken worden aangeraden. Compressieshorten echter bieden niet wat een suspensoir biedt op gebied van ondersteuning, comfort en bescherming.
 

Het suspensoir biedt de ideale bescherming 

Als u een doorwinterde sporter of gewoon een zeer actieve persoon bent dan zult u ongetwijfeld wel weten wat een suspensoir is. Als u altijd al sport heeft beoefend dan hebt u vast al wel eens een suspensoir gedragen. Vele echte sporters kiezen dan ook terecht voor een suspensoir. Het bestaat uit een elastisch materiaal dat vastgemaakt is aan een beschermende cup die of van metaal of van stevig plastiek is gemaakt om zo het mannelijke geslacht te beschermen. Er zijn suspensoirs die speciaal ontworpen zijn om bijvoorbeeld baseball, voetbal of rugby te spelen.
 

Een suspensoir als mode artikel

Tegenwoordig is de suspensoir meer bekend als Jock en heeft het zich ontwikkeld als mode artikel. Zelfs als lingerie voor de stoere man. De jock zit immers comfortabel en de open achterzijde maakt het  een sexy stuk ondergoed voor de man. De Jock is dan ook in vele kleuren en designs te verkrijgen.

 

Bestel hier uw favoriete Jock's


© copyright 2009 Hotplay.nl. Het kopieren van deze tekst is verboden vanwege auteursrechten

© 2009 - 2024 Hotplay | Sexshop voor Speeltjes, Lingerie, Bondage, Vibrator, Buttplug, Latex kleding | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel