Mini vibrators zijn relatief kleine vibrerende seksspeeltjes die meestal op de clitoris gebruikt worden. Ze zijn zo ontworpen om stimulaties op te wekken op erogene zones zoals de clitoris en ze zijn over het algemeen niet geschikt voor anale penetratie omdat ze de gevoelige delen van de anus niet kunnen bereiken. Omwille van de beperkte grootte van mini vibrators kosten ze ook minder dan hun grotere broers en zussen die gemaakt zijn voor penetratie. Mini vibrators hebben het grote voordeel dat ze draagbaar en compact zijn. Nadeel is dan weer dat ze natuurlijk niet dezelfde stimulatie kunnen opwekken op penetratiegebied dan de normale of grote vibrators. Vroeger durfden mini vibrators nog wel eens veel lawaai maken, maar dat is tegenwoordig met de modernste versies al veel minder.
 

Mini vibrators als clitorale massagetoestelletjes

Mini vibrators zijn vandaag de dag ook al in alle mogelijke maten en vormen beschikbaar. Ze werken ook op verschillende wijzen naargelang voor welke stimulatie ze gemaakt zijn. Sommige van de vingervibrators en G-spot mini vibrators zijn bijvoorbeeld zo gemaakt dat ze met veel precisie bepaalde delen van de vrouwelijke vagina kunnen stimuleren. Andere mini vibrators zijn dan weer eerder kleine massagetoestellen die niet echt meer op een vibrator lijken. Deze vorm van mini vibrators zorgt echter heel vaak voor zeer mooie resultaten en kan op heel wat enthousiasme rekenen bij hun vrouwelijke gebruikers. Ze zijn ideaal voor bepaalde stimulaties die met een gewone vibrator niet op te wekken zijn.

 

Mini vibrators met uniek design

Ook mini vibrators evolueren nog constant en dat zorgt voor nieuwe designs en unieke innovaties. Zo neemt niet alleen de kracht toe, maar ook de precisie van de trillingen. Een groot deel van de mini vibrators is op dit moment ook al waterdicht en werkt perfect onder water. We zien ook steeds meer en meer mini vibrators opduiken die tegen verschillende snelheden kunnen trillen en zo voor verschillende niveaus van opwinding zorgen!

 

Populaire modellen onder de mini vibrators

Ook binnen het mini vibrator assortiment hebben we populaire modellen zoals de rabbit en dolfijn vibrators. Vibrators die vaak tegen verschillende snelheden trillen en ofwel de G-spot stimuleren of de clitoris bewerken. Mini vibrators kunnen tegenwoordig dus voor zo goed als alle seksuele geneugtes gebruikt worden. Of u nu alleen wilt spelen of samen met uw partner, mini vibrators zijn altijd een leuke en aangename erotische aanvulling.

 

Tip bij eerste gebruik mini vibrator

Als u voor de eerste maal een mini vibrator gaat gebruiken, dan raden wij u aan om hem eerst op andere lichaamsdelen te gebruiken zoals de borst of het achterste zodat u gewend geraakt aan de vibraties en u het toestelletje volledig onder controle heeft. Geniet van onze mini vibrators!

Hier vindt u ons volledig assortiment mini vibrators

© copyright 2009 Hotplay.nl. Het kopieren van deze tekst is verboden vanwege auteursrechten

© 2009 - 2023 Hotplay | Sexshop voor Speeltjes, Lingerie, Bondage, Vibrator, Buttplug, Latex kleding | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel