HOTPLAY

Voor Hotplay kiezen, is kiezen voor een bedrijf dat zijn klanten een warm hart toedraagt en dat gebruiksvriendelijkheid en tevredenheid hoog in het vaandel draagt. Met zorg en oog voor details, alsook met een knipoog naar kwaliteit, proberen wij om u een mooi assortiment aan erotische speeltjes aan te bieden waar u nog lang van zult kunnen genieten.

Het doel van Hotplay is om een allround bedrijf te zijn op gebied van erotische artikelen. Een bedrijf dat in nauwe samenwerking met specialisten een gamma van erotische artikelen aan zijn klanten kan voorstellen dat gesmaakt en gewaardeerd wordt. Deze aanpak onderscheidt ons van andere bedrijven binnen de erotische markt en geeft ons een duidelijk streepje voor. We zijn een no-nonsense bedrijf waarin hard werken en een nauw contact met de klant op de eerste plaats komt. Het contact met onze klanten is de basis van onze huidige succes.

Mede dankzij deze perfecte klantenondersteuning beschikt Hotplay over het internationaal gerenommeerde keurmerk waarvan andere bedrijven enkel kunnen dromen, namelijk het het QShops Keurmerk. Dit keurmerk, dat slechts na grondige analyse wordt toegekend, en dat ons ook verplicht om continu kort op de bal te spelen en onze klantenservice op een hoog peil te houden. Zaken waar de klant alleen maar beter van wordt.

Als u niet zeker bent over het gebruik of het onderhoud van een van onze producten aarzel dan ook zeker niet om ons te contacteren. Ook voor andere vragen of opmerking zijn wij steeds tot uw beschikking. Een professioneel team van zeer gemotiveerde medewerkers zal u zo spoedig mogelijk proberen verder te helpen. Omdat wij geloven in de kracht van e-mail stellen we u deze mogelijkheid ook ter beschikking. Onze mailbox wordt op continue basis gecontroleerd zodat u altijd binnen afzienbare tijd een helder antwoord mag verwachten. Via onderstaand formulier kunt u ons eenvoudig contacteren.

contact

 

 Omdat wij vertrouwen belangrijk vinden, kunt u onderstaand ook onze bedrijfsgegevens raadplegen:  

Voor al uw vragen kunt u ons mailen op info@hotplay.nl 

Wij richten ons hoofdzakelijk op de Nederlandse markt, maar ook op de Belgische markt tellen wij vele tevreden klanten.

Veel winkelplezier!!

Vernieuwen
© 2009 - 2023 Hotplay | Sexshop voor Speeltjes, Lingerie, Bondage, Vibrator, Buttplug, Latex kleding | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel