Sexspeeltjes die de clitoris stimuleren zijn bijzonder populaire en dat is geheel terecht! Ze zijn discreet, krachtig en persoonlijk. Clitoris stimulators zullen je clitoris stimuleren zo snel als nodig!
Ze zijn daarnaast ook perfect geschikt om te gebruiken tijdens het voorspel. Kleine sexspeeltjes kan je daarnaast ook netjes opbergen op plaatsen waar niemand ze kan vinden. Er zijn verschillende types op vlak van clitoris stimulators, dus welke is de meest geschikte voor jou? Lees door deze categorieën en kom op deze manier te weten welke clitoris stimulator voor jou het meest geschikt is. In ieder geval zijn alle clitoris stimulators in principe gemaakt om hetzelfde te doen en dat is het stimuleren van het bij de meeste vrouwen meest gevoelige plekje. Alle clitoris stimulators kunnen op dit vlak aan al je sexuele verlangens voldoen. Het verschil in speeltjes zit hem dan ook vooral in het comfort, de stijl en de discretie.


Finger Vibes

Vinger vibrators zijn smal en handig in gebruik. Je kan ze overal meenemen en zo op je vinger plaatsen! Dit geeft je de nauwkeurigheid die nodig is om je clitoris nauwkeurig en precies te stimuleren en dat alles met één vinger! Het is perfect geschikt om jezelf te verwennen zonder het meest gevoelige plaatsje over te slaan! De Finger Vibes zijn verder perfect geschikt om te gebruiken tijdens het voorspel. De man kan één van deze vibes op z`n vinger zetten en zo zijn partner helemaal wild maken! Deze Finger Vibes behoren tot de meest krachtige vibrators op de markt! De vibrators kunnen bestaan uit plastiek, silicone, gel of alles daar tussen. Ze zijn daarnaast ook nog eens verkrijgbaar in verschillende vormen.
Finger Vibes zijn perfect geschikt voor vrouwen die op zoek zijn naar een clitoris stimulator die onder alle omstandigheden zijn nauwkeurigheid weet te behouden. Gedaan met het perongeluk laten vallen van je sexspeeltje waardoor een groot deel van de opwinding kan verloren gaan. Ook het constant moeten bijstellen van je sexspeeltje is met de komst van deze Finger Vibes volledig verleden tijd. De Finger Vibes zullen netjes op je vinger blijven zitten tot op het ogenblik dat je ze zelf terug verwijderd.


Clitoris pompen

Clitoris pompen zijn ontwikkeld voor vrouwen die genieten van een klein beetje druk op hun clitoris. Deze pompen bootsen een zuigend gevoel op de clitoris na. Je kan hierbij als vrouw zelf bepalen hoe hard of juist hoe zacht de pomp op bepaalde ogenblikken zuigt. Verschillende van deze clitoris pompen zijn uitgerust met speciale nopjes die rond je clitoris dansen terwijl er op de clitoris zelf wordt gezogen. Er zijn zowel clitoris pompen die bedient kunnen worden vanop afstand als manuele pompen. De clitoris pomp die bedient kan worden vanop afstand staat erom bekend een minder hard zuigend gevoel te kunnen creëren dan de manuele handpomp. Hou er rekening mee niet meer te pompen dan wat comfortabel aanvoelt. Nog verder pompen kan er voor zorgen dat het oncomfortabel wordt en misschien zelfs pijn gaat doen. Deze sexspeeltjes zijn bijzonder stimulerend en perfect geschikt voor gebruik tijdens het masturberen.


Silicone clitoris stimulators

Silicone sexspeeltjes staan er om bekend altijd zacht, soepel en heel comfortabel te zijn. Silicone is dan ook een uiterst aangenaam materiaal die zowel flexibel als sensueel aanvoelt. Silicone sexspeeltjes zijn beter in staat om te voldoen aan al uw verwachtingen dan speeltjes op basis van gel of super sterk plastiek. Silicone ruikt namelijk niet, maakt het mogelijk om er uitgebreid mee te spelen en geleid vibraties beter dan bij speeltjes op basis van gel. Silicone veroorzaakt verder ook een minder plakkerig en kleverig gevoel, wat bij andere sexspeeltjes meestal wel het geval is. Verder zijn ze natuurlijk ook nog eens ontzettend hygienisch!
Misschien bijkomstig, maar toch. Silicone sexspeeltjes zien er namelijk doorgaans ook een stuk mooier en gedetailleerder uit dan clitorisch stimulators op basis van gel. Dit komt éénvoudig gezegd omdat silicone in staat is om meer details vast te houden dan gel. Op deze manier ontstaan vaak bijzonder speciale sexspeeltjes die niet alleen een genot zijn om te gebruiken, maar ook om naar te kijken! Eén ding is zeker, als we het uiterlijk van de silicone sexspeeltjes naast die van de sexspeeltjes op basis van gel leggen, dan wint de silicone variant altijd!

 

Plastieke clitoris stimulators

Plastieke clitoris stimulators zijn éénvoudig en sterk. De vibraties die afkomstig zijn van het plastiek zijn bijzonder sterk omdat ze niet nog eens door een dik materiaal moeten die de vibraties kan dempen. Daar tegenover staat dat deze clitoris vibrators iets meer geluid produceren dan zijn concurenten. Toch hangt veel van de sterkte van het geluid ook af van het speeltje op zich. Er zijn namelijk speeltjes die in staat zijn om het geluid behoorlijk goed te onderdrukken. Andere speeltjes slagen daar dan weer niet in waardoor ze minder geschikt zijn om te gebruiken met andere mensen in de buurt. Het is aan te raden om voor de aankoop in de winkel navraag te doen over hoe sterk het geluid is die geproduceerd wordt.
Plastieke clitoris stimulators zijn makkelijk schoon te maken en bijzonder stevig. Je kan er in ieder geval van op aan dat deze plastieke clitoris stimulators zullen zorgen voor een fantastische ervaring!

Wanneer de door jou gekozen plastieke clitoris stimulator beschikt over zogenaamde “pleasure bumps”, zullen de vibraties nog intenser en sterker op de clitoris overgebracht worden! De bumps zullen niet bewegen zoals vaak het geval is bij andere sexspeeltjes, welke je een doelgericht, sterk en uiterst aangenaam gevoel zullen geven. De meeste plastieke clitoris stimulators zijn daarnaast ook nog eens waterbestendig zodat ze eveneens zonder probleem gebruikt kunnen worden in de douche
of het bad!

 

Clitoris stimulators op basis van gel

Clitoris stimulators op basis van gel zijn gemaakt van een zeer veelzijdige gel. Deze speciale clitoris stimulators zijn dan ook beschikbaar in verschillende vormen en sterktes. Er wordt bij de verschillende types gebruik gemaakt van zowel zacht als vast en hard materiaal. Bepaalde van deze clitoris stimulators beschikken over een heel stabiele en vaste vormgeving waardoor ze uiterst precies te werk kunnen gaan. Anderen zijn dan weer beweegbaarder wat er voor zorgt dat ze als het ware rond je clitoris kunnen “dansen”. De keuze met betrekking tot welke clitoris stimulator voor jou het beste is, is dan ook zeer persoonlijk. Ben je op zoek naar een clitoris stimulator die in staat is om direct aan je verwachtingen te voldoen? Dan is een sterke clitoris stimulator op basis van gel voor jou de beste keuze! Wanneer je echter voor het gebruiksgemak en het maximum aan comfort wenst te gaan, dan raden we je een zachtere en beweegbaardere clitoris stimulator op basis van gel aan.

Clitoris stimulators op basis van gel zijn beschikbaar in tal van mogelijke vormen, kleuren en groottes. De vibraties die tot stand worden gebracht bij clitoris stimulators op basis van een zachte gel zijn iets minder intens dan degene bij een vastere gel. Een laatste belangrijk pluspunt kan terug te vinden zijn in het geluid die deze stimulators produceren. Deze is namelijk bijzonder stil zodat u zich niet hoeft te schamen om deze stimulators te gebruiken als er nog andere mensen in de buurt zijn!


Draadloze clitoris stimulators

De draadloze clitoris stimulators beschikken niet over een in de hand te houden mechanisme. In plaats daarvan dienen ze voorzien te worden van batterijen zoals deze in horloges vaak worden gebruikt en beschikken ze over een kleine kogel in de basis. Dit maakt het voor jou mogelijk om de basis te draaien en zo de vibraties te activeren. Daar komt ook nog eens bij dat je bij deze vorm van clitoris stimulators geen rekening hoeft te houden met draden zodat je altijd en overal gewoon vrij kan bewegen. Deze clitoris stimulators kunnen bijzonder krachtig, stil en waterbestendig zijn. Let op, niet alle draadloze clitoris stimulators zijn waterbestendig. Lees dus goed de verpakking of vraag naar meer informatie in de winkel waar je het sexspeeltje wenst aan te kopen.

Draadloze clitoris stimulators zijn uitermate geschikt om mee te nemen op reis. Ze passen perfect in je broekzak, koffer, etc. en zijn dus uiterst discreet.Wanneer je optimale discretie wenst, twijfelen we er niet aan dat deze draadloze clitoris stimulators voor jou de beste keuze zijn! Draadloze clitoris vibrators zijn beschikbaar in tal van vormen, groottes en kleuren en zullen je zeker niet teleurstellen!


Clitoris stimulators met een draad

Zoals de naam reeds doet vermoeden beschikken deze stimulators in tegenstelling tot de draadloze wel over draden. De draad die verbonden is tussen het speeltje en de controller die je in je hand houdt zorgt er in de meeste gevallen echter wel voor dat er een veel grotere kracht mogelijk is. Deze clitoris stimulators met draad vereisen meestal twee AA of twee AAA batterijen. Deze zullen er voor zorgen dat er in ieder geval toch zeker een klein beetje sterkere vibraties tot stand gebracht kunnen worden dan bij draadloze stimulators. Wanneer je op zoek bent naar extreme vibraties, dan is de clitoris stimulator met draad voor jou zeker de juiste keuze. Hou er hierbij echter natuurlijk wel rekening mee dat ieder speeltje anders is en de ene al wat krachtiger dan de andere. De draden bij deze clitoris stimulators zijn extra lang gemaakt omdat ze zeker niet in de weg zouden komen te zetten. Met andere woorden, leg je op bed, kies de gewenste snelheid of kracht, leg de controller naast je neer en geniet! In de meeste gevallen zal je er zelfs niet bij stilstaan dat er een draad is verbonden tussen het speeltje en de controller! Deze clitoris stimulators kunnen iets groter zijn dan zijn tegengangers en zijn beschikbaar in verschillende vormen.


Draadloze aanbinders

Dit zijn de clitoris stimulators die volledig handvrij werken! De kogelvibratie zal zich ofwel in de basis van het toestel bevinden of het zal beschikken over een aparte batterij pack die bevestigd zal kunnen worden aan de dij of achterriemen. Dit zijn de riemen die het speeltje netjes op z`n plaats houden. Deze riemen zijn meestal gemaakt van een beweegbaar nylon en zit vast rond je rug en dijen. Deze clitoris stimulators zijn zeer krachtig en uiterst comfortabel. Dit zijn de clitoris stimulators die je zonder enig probleem onder je kleren kan dragen. Ze zijn met andere woorden perfect geschikt voor vrouwen die af en toe nood hebben aan sexuele stimulatie terwijl ze zich op een openbare plaats bevinden. Je beslist zelf hoe sterk de vibratie wordt ingesteld zonder dat je daarvoor kledingstukken moet verwijderen of optillen. Op deze manier kan je bijvoorbeeld aanzienlijk meer genot beleven tijdens een dagje winkelen dan anders het geval zou zijn! We raden je echter wel aan om het geluidsniveau goed in te schatten alvorens je naar een openbare plaats te begeven. Doe je dit niet, dan kan dat wel eens voor een onaangename verrassing zorgen! De meeste van deze sexspeeltjes zijn uiterst stil en discreet, maar toch raden we je aan om er enkele kleren op te leggen en zo het geluidsniveau in te schatten.

Deze clitoris stimulators zijn natuurlijk ook perfect geschikt om te dragen tijdens sex. Je kan ze een  beetje omhoog duwen zodat de penis van je partner er nog vlot onder kan. Op deze manier kan je de sensatie ervaren van penetratie en stimulans op de clitoris op hetzelfde ogenblik. Je hoeft hierbij verder geen gebruik te maken van je handen zodat je deze beschikbaar houdt voor belangrijkere dingen!


Pocket Rockets

Pocket Rockets zijn ontwikkeld voor vrouwen die op zoek zijn naar een stimulans op hun clitoris met de nauwkeurigheid van een speldpunt! Deze clitoris stimulators zijn gemaakt van plastiek en beschikken over sensuele rubberen, plastieke of van gel gemaakte builen op het einde. De meeste pocket rockets worden geleverd met een uitgebreid aanbod aan bijlagen die je over het einde kan trekken om zo verschillende manieren van stimulaties te ervaren. Deze bijlagen kunnen bijvoorbeeld plastieken kapjes zijn die je over het uiteinde van de pocket rockets kan trekken. Deze verschillende vormen van uitbreidingen bezorgen je zonder enige twijfel een aangename mix van stimulaties die je een bijzonder goed en bevredigend gevoel zullen geven!

Toch is het belangrijk om te weten dat niet alle pocket rockets voorzien zijn van uitbreidingen. Bepaalde pocket rockets zijn dan ook enkel en alleen gemaakt met het oog op het plezieren door middel van de “pleasure bumps”. Pocket rockets zijn bijzonder krachtig en variëren op vlak van geluidssterkte. De ene is al wat luider dan de andere, maar de meeste zijn zeer krachtig en heel bevredigend.


Vibrerend ondergoed

Nood aan wat nieuw ondergoed? Waarom dan niet kiezen voor ondergoed die kan vibreren?! Deze zijn te verkrijgen in verschillende vormen en bestaan uit verschillende materialen. Ze zijn allemaal bestemd om vibraties uit te oefenen op de clitoris en veroorzaken een zeer intens gevoel van genot. Vibrerend ondergoed wordt meestal uitgebracht in een “passend” design. Het is daarnaast voorzien van een klein zakje die perfect geplaatst is tegenover de clitoris waar de kogel in gestopt kan worden. Vibrerend ondergoed is beschikbaar in verschillende uitgaves van heel gewoon tot bijzonder erotisch!

Vibrerend ondergoed is in ieder geval eveneens een uiterst geschikte verrassing voor iedereen die zijn vriendin/vrouw eens uitgebreid wil verrassen met een erotisch cadeautje.


Tepel speeltjes

Tepel speeltjes vormen een mooie aanvulling op jou clitoris stimulators. Ze zorgen er in combinatie met deze stimulators namelijk voor dat er een nog intenser orgasme tot stand gebracht kan worden. De tepels zijn een vaak onderschatte erogene zone die in de meeste gevallen niet voldoende gestimuleerd worden. Toch smachten de tepels naar aandacht, of het nu van je partner is of van een sexspeeltje! Wanneer de tepels van de vrouw worden gestimuleerd door eraan te zuigen of te wrijven, worden er bepaalde hormoon opwekkende stoffen losgelaten in de hersenen. Ze zullen een wezenlijk effect op haar erogene zones uitoefenen! Een vrouw kan aanzienlijk beter genieten van haar orgasme wanneer ook de tepels gestimuleerd worden!

Tepel speeltjes zijn beschikbaar in verschillende vormen en groottes. Van een volledige borstpomp tot kleine speeltjes die enkel je tepels bevredigen. Een speeltje die op de tepel zuigt zorgt voor meer bloed in de tepel zelf. Dit zal er op zijn beurt dan weer voor zorgen dat de tepel een mooie harde vorm krijgt die niet alleen veel erotischer oogt, maar ook nog eens extra gevoelig is wanneer je ze aanraakt! De speeltjes die deze harde tepels stimuleren kunnen er door deze stimulans zelf voor zorgen dat de vagina doet verlangen naar een beetje aandacht. Door deze dan te stimuleren zal je een nog intenser en bevredigender gevoel ervaren!

Wanneer een man de tepels van de vrouw ziet zal hij automatisch sexueel opgewonden raken. Het zal hem gek maken van verlangen naar jou! Wil je hem laten smeken? Zorg er voor dat je tepels goed uitkomen in een sexy jurkje of misschien wel gewoon in een topje zonder iets daaronder? Dit zal er voor zorgen dat je partner meer zal doen dan enkel smeken om zich aan die heerlijke wondertjes te mogen vergrijpen!

Tepel speeltjes zijn bijzonder erotisch, stimulerend en ontzettend sexy. De sleutel tot onvergetelijke sex is het vooral niet vergeten van de tepels. Ze kunnen het verschil betekenen tussen een gewone nacht waarin je goede sex beleefd en de beste en meest stomende sex uit je hele leven, en dit voor beide partners!

 

© copyright 2009 Hotplay.nl. Het kopieren van deze tekst is verboden vanwege auteursrechten

© 2009 - 2023 Hotplay | Sexshop voor Speeltjes, Lingerie, Bondage, Vibrator, Buttplug, Latex kleding | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel