Zoals de naam al aangeeft wordt latex kleding van een stof gemaakt die latex noemt. Een oogverblindend materiaal, letterlijk en figuurlijk, met een grote elasticiteit. Wilt u echter lang van uw latex kleding kunnen genieten en de elasticiteit en oorspronkelijke schoonheid bewaren dan is het belangrijk dat u veel aandacht besteedt aan latex kleding onderhouden. Het onderhoud van uw latex kleding is een garantie op een hoge duurzaamheid en een veelvuldig gebruik.

Klik hier voor latex kleding voor vrouwen

Klik hier voor latex kleding voor mannen


Latex kleding veiligheidstips

Enkele veiligheidstips die we, voor we het onderhoud van latex kleding in detail gaan bekijken, u alvast zouden willen meegeven, zijn de volgende. Zorg ervoor dat uw latex kleding niet in contact komt met huishoudoliën, mechanische oliën, vetten of oplosstoffen. Al deze producten kunnen onherstelbare schade toebrengen.

Extreme hitte speelt ook in het nadeel van uw latex kleding en kan ervoor zorgen dat het latex gaat smelten.

Een teveel aan zonlicht zal na een tijdje zorgen voor een kleurvervaging. Vooral lichte kleuren en transparante latex kledij zal hiervan veel hinder kunnen ondervinden. Stel uw latex kleding dus niet te lang bloot aan zonlicht.

Andere dingen die u best niet in combinatie met latex kleding gebruikt zijn water dat voor verrotting zorgt, metaal, wat scheuren kan veroorzaken, nicotine, wat voor vieze vlekken kan zorgen, scherpe objecten, die ook scheuren kunnen veroorzaken en tot slot zweet. Het zoute karakter van zweet zal de elasticiteit van uw latex kleding doen verminderen. Zweet is in vele gevallen niet te vermijden en het is daarom belangrijk dat u het er nadien afwast.


Het wassen van latex kleding

Een belangrijk onderdeel van latex kleding onderhouden, is de wasbeurt. Vul uw bad met warm water en doe er een of twee scheuten milde shampoo of baby shampoo in. Daarna wast u de latex kleding in het bad. Nadien spoelt u alles goed af en verwijdert u alle shampooresten. Is de latex kleding helemaal gewassen dan hangt u het latex kledingstuk op een kapstok en laat u het drogen. Bij latex kleding onderhouden, is het belangrijk dat u zowel de binnen- als de buitenkant laat drogen en dat u uw kleding op een houten of plastiek kapstok hangt. Gebruik nooit een metalen kledinghanger.


Het bewaren van uw latex kleding

Over dat deel van latex kleding onderhouden, kunnen we heel kort zijn: droog en donker! Bewaar de latex kleding gewoon op een plek waar geen zonlicht komt. Zoals al gezegd laat u de latex kleding zeer goed drogen na de wasbeurt en blinkt u het nadien op met op waterbasis gefabriceerde siliconeolie of door er talk aan de binnenkant op te strooien. Er is nooit bewezen dat u best uw latex kleding in een kledingzak opbergt ofzo, maar met lichte of transparante kleuren zouden we toch aanraden om dit te doen. Deze latex kleding is erg fragiel en het opbergen in een kledingzak kan geen kwaad en kan alleen maar goed doen.


Het opblinken van latex kleding

Een belangrijk onderdeel in latex kleding onderhouden, zeker als u ook de volgende keer weer sexy voor de dag wil komen, is het opblinken van latex kleding. Om latex op te blinken, maakt u best gebruik van een siliconeolie die een waterbasis heeft. Breng een beetje van deze olie in uw handpalmen en wrijf zachtjes over de latex kleding. Latex kleding onderhouden, was nog nooit zo gemakkelijk! U kunt de olie bovendien ook gebruiken om u te helpen bij het aantrekken van uw latex kleding.

Latex verzorgingsproducten vindt u in onze apotheek

© copyright 2009 Hotplay.nl. Het kopieren van deze tekst is verboden vanwege auteursrechten

© 2009 - 2024 Hotplay | Sexshop voor Speeltjes, Lingerie, Bondage, Vibrator, Buttplug, Latex kleding | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel