Een goede stijl start niet met de laatste nieuwe jeans, maar er goed uitzien start met mooi mannenondergoed!

De basis van iedere mannenoutfit. Het is daarom verwonderlijk en spijtig dat ondergoed voor mannen vaak laatst op het shoppinglijstje staat. Maar deze tips zullen je vast en zeker doen realiseren dat uw familiejuwelen op een goede manier opbergen misschien wel het mooiste cadeau is dat u zichzelf kunt geven.
 

Vervang uw oude mannenondergoed

Blijkbaar, volgens sommige statistieken, zou de gemiddelde man er 8 jaar over doen om zijn mannenondergoed te vervangen. Of de statistieken nu correct zijn of niet, we hopen van niet, als een stuk van uw mannenondergoed aan vervanging toe is (een klein gaatje, een scheurtje, een draadje los), gooi het dan in de vuilbak en vervang het stuk. U zult zich misschien de vraag stellen, gaat dit geen zware kostprijs geven voor zoiets als ondergoed? Misschien. Maar we willen er toch allemaal mooi uitzien en niet enkel het mannenoog wil iets, maar óók de vrouwen!
 

Zorg dat u verschillende stukken mannenondergoed heeft

Mannen moeten op zijn minst 10 stukken ondergoed bij de hand hebben. Dat is eentje per dag van de week plus twee extra stukken voor de avonden in het weekend en dan nog eentje extra… altijd handig in geval van nood. Actieve mannen die bijvoorbeeld graag sporten, hebben er ongetwijfeld nog enkele meer nodig.
 

Vind uw favoriete merk van mannenondergoed

Verscheidenheid is de basis en het kruidige van het leven, uitgezonderd dan als we het over mannenondergoed hebben. Het is als man vaak moeilijk om een merk van mannenondergoed te vinden dat perfect past, ondergoed dat alles netjes op zijn plaats houdt en dat niet te strak of te los is. Maar als u op het ideale mannenondergoed stoot, is het best om bij dat merk te blijven. U kunt natuurlijk wel variëren met de kleuren, de prints, de afwerking, … maar blijf toch bij uw favoriete merk. Het bespaart u ook heel wat winkeltijd.
 

Zorg ook voor verschillende soorten en stijlen van mannenondergoed

Hoewel u het dus best bij één of twee goed zittende merken houdt, is het wel belangrijk dat u verschillende soorten van ondergoed voor verschillende activiteiten koopt. Een slip is bijna altijd een goede keuze, zowel om te sporten als om uit te gaan. Soms wilt u waarschijnlijk echter een losse boxershort, bijvoorbeeld als u ’s avond in de zetel ligt of hangt. En dan zijn er natuurlijk nog de strakkere boxershorts die zeer stijlvol kunnen zijn en tegelijkertijd voldoende steun kunnen geven om ook aan een sportieve activiteit te doen. En voor de man met lef, die er eens extra sexy wilt uitzien, zijn er ook prachtige mannen strings te verkrijgen bij Hotplay. Probeer eens een string! Uw partner zal blij verrast zijn!
 

Was uw mannenondergoed elke keer

Vuil ondergoed… niets komt onverzorgder en marginaler over dan vuil ondergoed. Wij raden u daarom aan om uw ondergoed altijd te wassen als u het één maal of één dag gedragen heeft. Zelfs als het om loszittende boxershorts gaat.
 

Laat geen vlekken toe op uw mannenondergoed

Mannenondergoed stopt natuurlijk ook niet bij boxershorts en slipjes. Er zijn ook onderhemdjes en T-shirts die als ondergoed kunnen beschouwd worden. Deze stukken mannenondergoed dragen terwijl er een geelachtige vlek op zit, is echt uit den boze en komt heel onverzorgd over. De gele vlekken komen van urea in het zweet. Dit is een stof die ook in urine kan gevonden worden. Hebt u een dergelijk stuk ondergoed, gooi het dan weg en koop iets nieuws!

Het beste en mooiste mannenondergoed vindt u bij hotplay hier!

© copyright 2009 Hotplay.nl. Het kopieren van deze tekst is verboden vanwege auteursrechten

© 2009 - 2024 Hotplay | Sexshop voor Speeltjes, Lingerie, Bondage, Vibrator, Buttplug, Latex kleding | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel