Terwijl vroeger vibrators en andere seksspeeltjes als kinky werden beschouwd, maar tegenwoordig niet meer dan normaal zijn, blijft er toch nog altijd een taboesfeer hangen rondom ouwe getrouwe anale seks.
Vele mensen kunnen spijtig genoeg nog steeds niet geloven dat anale seks een normaal en leuk onderdeel kan zijn van het seksleven van een koppel. Waarom eigenlijk? Vele mensen denken dat anale seks gewoon vies is. Anderen dan weer zeggen dat het wel pijnlijk moet zijn. En weer anderen zien het gewoon als iets dat not done is.

Wel iedereen, wij denken dat het tijd wordt om dit taboe te doorbreken. Lees het volgende maar eens... 

 

De erogene kantjes van anale seks

We nemen u het niet kwalijk dat u nieuwsgierig bent naar de wereld van anale seks. Uw anus en rectum bevatten immers bijna zoveel zenuwuiteinden dan uw andere erogene zones. En u hebt toch niets liever dan dat hij uw erogene zones bewerkt, niet? Wilt u echt dit genot missen, gewoon omdat u (onnodig) bezorgd bent?
 

De eerste anale ontdekkingstocht

Wat wij u zouden aanraden is dat u eens eerst zélf de tijd neemt om uw achterste te verkennen. Stap de badkamer binnen of neem een douche. Als u een beetje bezorgd bent om de viezigheid dan is dit alvast een manier om deze te vermijden. Wanneer u dat van de baan hebt geschoven, is het enige wat u moet doen uw wijsvinger of middelvinger in de anus brengen en ontspannen uw binnenkant verkennen. 

Experimenteer en probeer!

Cirkel eerst een paar keer rond uw anusgaatje. Als u een beetje ontspannen bent, kunt u al eens een vinger naar binnen brengen. Trek uw benen en bips een beetje open. Dit zal het inbrengen van de vinger eenvoudiger maken. Probeer ontspannen te zijn als u de vinger anaal gaat bewegen en experimenteer door uw anale binnenkant te masseren en uw vinger in verschillende richtingen te bewegen. Wanneer u deze beweging gewoon bent geworden, kunt u al eens proberen om met de ene hand uw anus te stimuleren terwijl de andere hand bijvoorbeeld de clitoris of uw tepels streelt. Als u vertrouwd bent geraakt met zulke handelingen, kunt u overgaan tot de volgende stap en iets grotere zaken proberen zoals een kleine buttplug.
 

Ontspannen steeds verder gaan op anaal gebied

Vindt u het leuk? Vraag dan eens aan uw partner of hij wil helpen met het anaal spelletje! Het voorspel is hierbij erg belangrijk. U moet beiden ontspannen en geil zijn. Ga dan langzaam te werk. Vraag uw  partner om eerst de bips en het gebied rond de anus te masseren vooraleer hij of zij dieper gaat. Als u klaar bent, kan de partner met de vinger penetreren en draaien in de anus. Wanneer dat goed aanvoelt, probeer rustig een tweede vinger in de anus te krijgen. Als dit allemaal perfect lukt, dan bent u klaar voor echte anale seks en penetratie met de penis. Er zijn verschillende anale posities die u kunt uitproberen. Als ontvanger kunt u op de schoot van uw partner plaatsnemen, met het gezicht naar hem of haar toe of andersom. U heeft in deze positie zélf de controle!! U kunt zich ook op zijn hondjes laten nemen. Er zijn kortom een heleboel te ontdekken standjes voor anale seks en G-spot stimulatie.

Bouw het altijd rustig op! heb geduld en praat met elkaar!
 

Communicatie is de sleutel tot anaal genot

Het allerbelangrijkste is communicatie. Praat over wat u leuk vindt en wat u minder aangenaam vindt. Wanneer u over de grens bent, zijn er heel wat leuke seksspeeltjes die op u liggen te wachten zoals grotere buttpluggen, anale kralen en kettingen,…  Waarop wacht u nog!?

Veel genot!! XX

© copyright 2009 Hotplay.nl. Het kopieren van deze tekst is verboden vanwege auteursrechten

© 2009 - 2023 Hotplay | Sexshop voor Speeltjes, Lingerie, Bondage, Vibrator, Buttplug, Latex kleding | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel